tiistai 22. marraskuuta 2011

Onko sateenkaari isompikin virhe

Nauti nyt tästä sateenkaaresta ilmoittaa neloset.lefora.com

Naatitaan, naatitaan oikein luvan perästä. Joko keskustelupalsta vetelee viimeisiään, kun kirjautumisessa on virhe toisensa perään? Ei ollut laillista pääjohtajan vetäytyä taka-alalle poliisitutkinnan ajaksi. Ministerin myötätunto on inhimillistä, mutta laki jyrähtää. Pääjohtaja jää sairauslomalle. Jos itse olen uskaltanut olla lääkärin kanssa eri mieltä, saan puhelimessa kehoituksen mennä psykiatriseen sairaanhoitoon. Aika järjestyy pikaisesti, mutta kieltäydyn kohteliaasti huono suomi psykiatrin kanssa keskustelusta. Radiopsykiatrin kanssa olen samaa mieltä siitä, mikä meidät tekee hulluksi.

Elämässä tulee vastaan lain määräämiä velvollisuuksia ja oikeuksia. Jos lait sotivat minun ajatusmaailmaa vastaan, se tekee minut hulluksi. Neljääs ukkaasi ei missään vaiheessa menettänyt tehoaan vanhempien kunnioittamisessa. Kunnioita isääsi ja äitiäsi! Lupauksen toteutumisessa laki tökkii vastaan. Menestyminen ja kauan eläminen on lakikirjan irtolehtipainoksessa ja valitusten takana. 

Sateenkaaren tuolla puolen jossakin on maa. Sitä sanotaan Satumaaksi ja Mehiläisen veroparatiisiksi. Meille ei jää kuin hyvinvointivaltion kaatopaikat koluttaviksi. Kairossa opetetaan lapsia lukemaan kaatopaikkojen hökkeliasumuksissa. Laukku Leena siirtää matkatavaroitaan lyhyen matkan eteenpäin pysyäkseen liikkeessä. 
Muistinsa menettänyt isä poistuu kotoaan kuin eskimovanhus tietäessään kuoleman lähestyvän. Eskimoa ei löydetä jäälakeudelta, mutta isä löytyy tiepenkalta alastaomana nukkumasta. Silmälasit oli asetellut vierelleen, ettei niitä tarvinnut ikiuneen nukkuessaan. Elämäkö on suurin virhe? Tulit tänne syyparka, on niitää täällä entisiäkin kuolemansynniksi asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti