tiistai 24. huhtikuuta 2012

Barbista poniin

Aikuisten naisihanteesta tuli kaikkien pikkutyttöjen ihailema nukkeleikki. Sota-aikana leikittiin luonnonmateriaalista kerätyllä rekvisiitalla. Barbi sai rinnalleen Kenin. Tutkintotodistukset kädessä pariskunta on valmis maailmanvalloitusmatkalle. Nokia on ollut menestystarina. Kovaääninen vaatimus on ollut verojen alentaminen tai muuten pääkonttori siirtyy ulkomaille. Nalle vaatii samaa, jos asiakkaat eivät ehdi ottamaan rahojaan pois nallepankista. Hän muuttaa ulkomaille. Kummastakin sanelijasta on aina paistanut läpi ylimielisyys kaatopaikkakansaa kohtaan. Suomi-neito häpeää ja odottaa katse alas suunnattuna seuraavien alastomien keisareiden ohimarssia.



Kiinalainen
Nukkeleikit jatkuvat toisella lasten lelulla. Pitkäharjainen ja kiltävähäntäinen poni on ollut aikanaan jokaisen tytön lahjatoive. On ollut hauska kammata harjaa ja harjata häntää, siitä poni pitää. Muotoilu on tullut tärkeimmäksi vienti- ja tuontiartikkeliksi. Muotoiluun liittyy viimeiset havainnot Nokian johtajanimityksissä. Olen kysellyt jo kauan sitten, olisiko Nokia voinut tehdä toisin. Henkilöpalvonta ei tuottanut toivottua tulosta brändiryhmineen ja presidenttiehdokkaineen. Oli onni onnettomuudessa, kun hävinnyt mies ilmoittautui presidenttikisaan. Presidentintekijät jäivät heille asetettujen rahankerääjän ja juontajan paikalle. Suomi-neito seuraa johtajaa, jolle ylimielinen hallitus asettaa vaatimuksensa median välityksellä.


Suomalainen
Posti ilmoitti kerran palautetun paketin saapumisesta. Kauan se kestikin tulomatkalla. Tänään viimeistään olisin tiedustellut lähettäjältä syitä eestaas vekslaukseen. Olen jo ohittanut nukkeleikki- ja valehieroja-ajan. Etsin kuvahakuna muotoiltuja poneja. Ruskea on kiinalaista valmistetta. Väriä vaihtamalla sitä myydään suomalaisena tuotteena. Lapin matkamuistot ovat olleet "made in China" ennen tätä hullun myllyä. Lapsityövomalla on aina tehty voittoa. Made in finland soi jostakin iskelmästä. 

Made in finland band ft Mikko rintanen - YouTube

 

Ympäri käydään, yhteen tullaan. "Paras rokkari vietynä ulkomaille tulee Suomesta", uutisoidaan iltapäivälehdessä.Tähän päivään ei kuulu rokkikukot, jätekukko kerää lakisääteisiä maksuja. Käräjä- ja hallinto-oikeudet ovat täystyöllistettyjä meidän tyhmistä valituksista. Korkein oikeus ei ole kaatopaikkakansan rahastamisesta kiinnostunut. Intrum Justitia valkopään mandaatilla maksattaa velkoja velallisilla. Veikkauksen johtajalle maksetaan erorahana vuoden palkka.

Tuomari Nurmio - Suuri Voima

Palaan sodankokeneiden isien sotaan Tuomari Nurmion kautta.  Vietän itsenäisyyspäivää Punaisen torin toritansseissa. Kaikki pitävät itsenäisyydestään kiinni, meillä se on kauppatavaraa kuin sotakorvaukset itsenäisyyden mittana. Kuolleet sotilaat ovat halvimmat sotilaat!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti