perjantai 8. heinäkuuta 2011

Johan on markkinat ja ylihuomenna toripäivät

Viikko sitten saatiin seurata ruhtinaallisia häitä pidemmän kaavan mukaan. Häävieraat viipyivät Monacossa tarvittavan ajan, mutta häät kestivät yhden vuorokauden ajan, ettei otettu uusiksi. Meidän kuninkaallista testataan moneen otteeseen. Joku sai olla heikoimman lenkin asemassa ja laulut tulivat lauletuksi yhden illan aikana.

Kyseltiin yhtä ja toista eroottispainotteisesti. Sitten ei jää epäselväksi, mihinkä suuntaan ollaan menossa. Joku ministerikin debytoi Tangomarkkinoilla ministerinä. Se on kunniatehtävä. 
- Kyllä kansa muistaa. Markkinoiden logo sopisi puolikkaan sydämen ruhtinasparille, kun valmiiden lasten lukumäärä ei ihan vielä ole tiedossa. 

Minulla on Vitas-viikot. Ensiksi honeymoon kuumalla katolla, siitä muuttuu vuodeksi ja vuosiksi. Koti tuntuu oudon hiljaiselta, kun olen soittanut youtubesta videoita täysillä. Ääni ei kuitenkaan ole jäänyt soimaan kuin päässäni. Vitas ei taivu kuin vitakset, mutta rytmi on selkäytimessä. Tunisiassa pieni poika hurmasi minut, vaikka isi piilotti tuttipullon ruokapöydässä. Iskin silmää ja hän vastasi molempien silmien iskulla. Illalla discossa sama pieni poika jammaili lattialla tuttipullonsa kanssa.

Sitten vähän suurempi mies esitteli minut äidikseen Amerikasta. Lahden kisoista ei koitunut kenellekään mitään hyvää. Olin koko ajan tarjomassa Kyrölle tehtävää hoitaa työikäisten jaksamista. Myllylälle tapahtumat olivat liikaa. Tai mistä tuota tietää, mikä katkaisee kamelin selän. WTC:n luhistiminen karkotti turistit lomarannoilta, ja siihen puutteeseen minäkin kelpasin. Vitas on minulle miehen malli pienestä pojasta nuoreksi, laulavaksi aikuiseksi. hän suuntaa konserttimatkansa kauas itään ja ympäri maapalloa. Videotaltioinneissa on valinnan varaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti