torstai 7. heinäkuuta 2011

Elävältä haudattu

Rettelöitsjät 7.11.2011  http://kemppinen.blogspot.com

Mitähän tuo Kemppisen Blogin pieni ikoni pitää sisällään. Uteliaisuus voittaa ja avaan kirjoituksen. Sehän on manipuloitu sian pää. Joku kertoi käynnistään elävältä haudattujen hautausmaalla. Kielet olivat turvonneet kuin makkarat eivätkä mahtuneet suuhun. Kirjoitus ei käsittele elävältä haudattujen ulkonäköä, vaan perinnöstä käytävää riitaa. 

Vastenmielisyys lihaa kohtaan syntyi 1980- luvulla. Sairastin keuhkoputkentulehdusta. Vahvat antibiootit eivät purreet ja akuutista vaivasta tuli krooninen. Lopetin lihansyönnin. Teeveestä näin eläinten elokuvan, jossa eläinten terveenä pysyminen varmistettiin syöttämällä niille antibiootteja. Minusta lihansyöjänä oli tullut immuuni antibiooteille. Se  on tunnustettu tosiasia, mutta mitään ei ole tapahtunut sillä rintamalla, päinvastoin on menty huonompaan suuntaan lihan kasvattamisessa ja käsittelyssä. Ravintoketjun viimeinen käyttäjä on kaiken kerääntyvän myrkyn varasto. Kuka silloin kestää sairastumatta. On liimattua lihaa ja toukista erotettua proteiiniä. Alkuperäisasukas käyttää toukkia rasvan lähteenä. Löytäessään lihavan toukkatolleron, puraisee pään poikki ja sivelee sen leivälleen. Mikä on pitkäjalkaisen vaaksiaisen ravintoarvo ja arvaako sen syödä. Kasvatin niitä kasvihuoneessa unessa kauan sitten. Se oli enneuni.

Kemppisen kirjoitus käsittelee lainhuutoa perimäänsä omaisuuteen. Sekään ei tehoa, kun on sellaiset pelisäännöt. Sijoittaja tulee ja kunnan suostumuksella ottaa sen, mihinkä on silmänsä iskenyt. Uskon vielä kuitenkin: Oikeus voittaa! se on pienestä kiinni, kuinka ymmärretään itsekenenkin oikeus. Kuntaliiton kuuntelija antaa kehoituksen juriidisessa asiassa.
- Lähde pois, kun on niin paljon riitaa.
- En lähde, vaan pidän lapsuuskodin uimarantaa muukalaisille hautausmaavarauksena. Pelastuslaitoksen opettaja tarvitsee pelastusnäytöksen harjoittelupaikalla hukkuneelle hautausmaan. Omaiset yleensä huolehtivat kuolleistaan, mutta sijoittajalle sijoituskohteen käyttöönvihkiminen vaatii ensimmäisen uhrinsa.
Kiitos, Kemppinen, myötätunnosta. Karpo ei enää tutki näitä asioita, vaan kertaa menneitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti