torstai 7. marraskuuta 2013

Jaettu leipä riittää kaikille

Jaettu leipä riittää kaikille ma 19. syyskuuta 2011
Tänään allekirjoittaneet ja selontekonsa julkaiseet viettävät nimikkopäiväänsä madonlukujen edetessä kohti loppuaan. Syksyllä 2006 törmäsin hyvinvointivaltion jäävuorenhuippuun. Törmäyksestä en kuitenkaan uponnut pohjalle, vaan pääsin jaloilleni. Painajainen päättyi, kun opin lentämään ja laskeutumaan maahan merkitylle kohdalle. Sanomalehti oli ensimmäinen alastulokohta. Sveitsin ystäviltä sain hiirimaton punaisella pohjalla valkea risti. Se on täsmäalastulo.

Tänä päivänä puhutaan toista ja tarkoitetaan toista. Vieläpä laki vahvistaa eriarvoisuuden hyvinvointiyhteiskunnassa. Hyväksyn sen, sillä he kyllä tietävät, mitä tekevät. Pahantekoon en tule mukaan, mutta saan kirjoittaa sen näkyväksi, miten se minua loukkaa yli-ikäisenä ja ilman työhistoriaa. Kaikkiin postauksiini lisään sukulaissielun allekirjoituksen, joka on videoitu.

VITAS 2009.11.16 簽名《花木蘭》電影首映禮_北京- YouTube

Pikkukuva
WO AI NI MEN

Vuodet 2006, 2009, 2011, 2013 eivät ole muuttaneet ajatuksiani tästä hyvinvointiyhteiskunnasta. Nimikkopäiväänsä viettävät puhuvat rahasta. Sitä ei ole riittävästi, kun elämänlaatua arvioidaan. Olisiko kyse järjenköyhyydestä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti