keskiviikko 13. marraskuuta 2013

13.11.13

Levottoman yön jälkeen yritän jäljittää syitä, miksi näen painajaisia. Ne liittyvät tekemättömiin töihin ja luvattuihin lähtöihin.



Aamuhartaus. Perisynti vai perisiunaus? Pastori Panu Pihkala, Helsinki. Virsi alkaa sanoin "Rauha ei saavu, jos emme taivu", Kampin Laulu (kamarikuoro), Eric-Olof Söderström (joht), Pertti Eerola (urut). Hartaudet: Aamuhartaus 13.11





Silta -sarjaa katsomalla. Saga Helin on areena-kaverini. Martin antoi opetuksen vierailemalla vankilassa hänen poikansa ja monen muun hengen riistäneen poliisin luona. Hän kävi viimeisen kerran, kun hän oivalsi poliisin tunteneen tekojensa seurauksen sydämessään. Siihen asti poliisi käsitteli tekonsa päässään.
Saman kehityskaaren olen käynyt läpi vuodesta 1991 joutuessani kohtaamaan menneen. Niistä yksi on psyykkinen kiusaaminen.
- Sinä oli pentuna kova suuttumaan.

Hän jatkoi siitä, mihin kansakoulussa olimme jääneet. Kuluneet 50 vuotta eivät olleet mitään muuttaneet hänen henkilöhistoriassaan. Olin vaikea työllistettävä, kun en suostunut jättämään isää päiväksi oman onnensa nojaan ja lähtenyt hänen järjestämiin työpaikkoihin; Rautavaaran poliiseja hieromaan, toimintakeskuksen pesulaan enkä palvelukeskukseen laitosapulaiseksi.
Hän ilmoitti lehdessä valmistuneensa eräoppaaksi miehensä kanssa, kun työvoimatoimisto loppui ja mies pääsi eläkkeelle 58 v. Tuli syksy ja mies kuoli ensimmäisenä hirvenmetsästyspäivänä. Pääsi autuaammille metsästysmaille. Nyt on koulukaverinikin kuollut. Vaihtoi aina kadun toiselle puolelle minut nähdessään. Elämä opetti minua, en toivonut heidän kuolemaansa. 

Nyt opettaa tietokone suoraan tai välillisesti. Google vaihtoi sivuaan valkoiselle pohjalle. Pitäisi yhdistää kaikki sähköpostiosoitteet samalle google-tilille.  Tämän aamun Windows -päivityksessä hävisi värit. On halju tunne, kun silmiäsäästävä vihreä sävy hävisi.

Toinen on vierityspalkin hajominen kahteen osaan. Näin kävi elohopea kuumemittarille. Yhteinäistä elohopeapatsasta ei muodostunut ja niin jäi kuumelukema ilmoittamatta. Olenkin mitannut vireystasoa tuntemusten perusteella. Jos lukema jää nollan alapuolelle, ollaan kulkemassa kohti kuolemaa. Yläpuolella jalat ovat maassa ja pää pilvissä.



Maailman ihanin tyttö.
Kuka tästä menetelmästä ei ole voimautunut, puhuu ulkopuolisena voimaannuttavasta. Onko se sanoilla saivartelua, siitä Windows minua rankaisee niin, ettei mikään pysy paikallaan eikä vierityspalkki yhtenäisenä. 
Mitä opimme tästä?
- Kiitos kutsusta. Nyt en enää tule. On ollut riemullista vähentää osallistumista ja mennä vain sinne, minne tietää olevansa tervetullut ja hyväksytty. Lähtökerrat lasken yhden käden sormilla. 

 Pikkutaiteilijoiden voimaannuttavaa valokuvaamista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti