tiistai 19. marraskuuta 2013

Hälytetty vanhanroosan harmaan väriyhdistelmällä

101
http://www.vartsi.net/2013/11/18/maalari/
AAMUN AJATUS

Et koskaan tule muuttamaan elämääsi, 
ellet muuta jotain mitä teet päivittäin. -Mike Murdoc

Luonnon maalarin innoittamana vihreästä koivunlehdestä helmikoristeinen taideteos auttaa muuttamaan päivärutiineja. Eilen tuli muutos ajanvaraukseen ja siihen loppuivat minun kiireet.
Nyt olen käynyt edestakaisella taksiajelulla. Olen kotona. 

83 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1930: Yhdysvaltalaiset Bonnie Parker ja Clyde Barrow tekivät ensimmäisen pankkiryöstönsä, mistä sai alkunsa useiden ryöstöjen sarja. 

"Valtion sijoitukset on luokiteltu kahteen ryhmään: finanssisijoituksiin ja erityistehtävistä vastaaviin yhtiöihin. Solidium hoitaa valtion finanssisijoituksiksi luokittelemia osakesijoituksia." -Vapaavuori
Jos vielä  tavallisen maalaisjärjen omaavalle voisi sen sanoa ymmärrettävästi. Talvivaaran finanssiasioiden hoito aiheuttaa Vapaavuorelle  harmaita haivenia. Ei huolta osakesijoituksien hoidosta ei vastaa kukaan. Kun rahat on loppu, sitten ihmetellään, kuka ne vei. Ihan sama, veronmaksajien niskaan kaikki kaatuu.

Kaksi lensi 

LKS 20131009  Urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki saapui eduskuntaan 9. lokakuuta 2013. LEHTIKUVA Martti KainulainenPikkukuva Kaks ei mene kolmannetta, jokainen tyylillään miehet yrittävät kampanjoida kasvattamalla viiksiä. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti