tiistai 13. syyskuuta 2011

Sitä on

Vitas - With Chorus

Samat esiintyjät viisi vuotta myöhemmin. Äänestä ei voi erehtyä. Irina ja Vitas. 
16.9.2011
Maailman ihanimmalle tytölle ja pojalle!

Kurkkaan alas ikkunasta. Vaahteroiden latvat ovat saaneet syysvärityksensä. Katutasossa sen voi nähdä viikkoja myöhemmin. Siitä sitten, kun on sen aika. 
- Aika aikaa kutakin, sanotaan pässin sanoneen, kun pässinpäätä nirhattiin irti tylsällä puukolla. En nyt tarkkaan muista, milloinka formaattien mukaan ruvettiin elämään. Tanssii tahtien  kanssa ja Idols ovat niistä suosituimmat. Joku putoaa kilpailusta pois. Kilpailu on loppujen lopuksi kahden kauppa kuin parisuhde. Englannista kuului kummia, kun kruunuprinssin avioliitossa tuli ahdasta kolmannen osapuolen roikkuessa tiukasti mukana. 

Kotimaiset formaatit ovat uusintakierroksilla. Pirkka-Pekka on laihtunut.  Antoi aikanaan formaatin avunpyynnölle.
- Apuva, aapuuva! Kukaan ei korvaa lopsauttanut hätähuudolle. Yhdenyöntähden koreografia halutaan nähdä eroottisena pläjäyksenä. Pirkka-Pekan  antama nimitys on taskuvenuksen veivaukselle kuvaava.
- Ketkupolkka. Ei kuulu vanhojen tanssien luetteloon, mutta sitä voi katsoa vuodesta vuoteen. Vielä sittenkin, kun muisti on mennyt. 

Maailman tähden esitystä katson ja kuuntelen aina uudelleen. Ääni on huippuhyvä ja rytmi määrää koreografian. Ave Maria soitettuna sai musiikista mielentilana kertovan huokaisemaan ihastuksesta.
- Kyllä yksinkertaiset asiat voivat olla kauniita.


Peltikatto häikäisee silmäni sokeaksi. Sitä suuremmalla syyllä otan tämän videon näkyväksi ilman turhaa elehtimistä. Tämä on minun ilmestykseni kulta-sini-sävyisessä esiintymisasussa. The Bookin sivulla kaivolla tervehditty on stay up sukissa ja korkokengissä voimauttavassa valokuvassa. Videon loppuhuudot kuuluvat syntisen naisen kivittäjäjoukolle. Mukana mies, jonka kanssa nainen teki aviorikoksen. Näillä mennään Amerikassa, kun etsitään syytä sodan aloittamiselle. Meillä on vain Mooses laintauluineen johtamassa kansaa, joka pimeydessä vaeltaa. Se on kirjoitettu alusta lähtien, mikä on tieni ollut. Ainakin se on vaivaan vienyt viihteellä ja vapaa-aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti