lauantai 17. syyskuuta 2011

Kysymyksiä



Tämän aamun uutiset kertovat, että kerrostalot ostavat vartiointipalveluja rauhattomilla alueilla. Tenavatähtien rokkibändi viehätti aikanaan, mitä kerrostalon kellarissa voisi tehdä. Asuin silloin maan päällä. Silloin olisi tarvinnut vartiointia piha-alueella yön aikana. Yhtiökokous vahvisti.
- Ei tarvitse akkojen tulla kyselemään. Kyllä senikäiset tietävät, mitä akoille vastaavat.
Nyt nämä isänmaatoivot ovat päättämässä meidän asioista SAK:n rahalla. Mitä lie kemiallinen kastraatio, ainakin se pitäisi aloittaa ylhäältä. Sitten kylvää maastoon kuin vesikauhurokotteita pienempiin mönkijöihin ruohonjuuritasolla. 

Meidän kerrostalon kellarissa on meno mieletön. Runoroskis roskapankkina vaalirahaveloista. Kaatopaikkajätelaatikossa Tuhkimon tavarat. Joku oli ne heittänyt tyhjentäessään luonaan majailleen tytön tavarat lukittuine kassalippaineen. Tuhkimo ei ollut siellä. Heitä paloitellaan kasseihin ja upotetaan lammen mutaan. Sieltä kömmin minäkin  murjottuna. Kierrän kaukaa rikospaikat, mutta kerrostalonkellariin on mentävä viemään roskat. Luurangot on tyhjennettävä kellarin kanaverkkohäkistä. Nadjan rokkibändin voimalla sen teen tänä syksynä.  Kaikki on tallella ajankäyttökäppyröistä lähtien. 

Vierailevat naapurit seisovat kerrostalon katolla. Odottavat että huomaisin heidät. Kameran kanssa ikuistin kaksi kertaa köydestä kiinnipitäjän ja toisen narun jatkona. Katto sai uudet, mustat laikut. Muistuttaa vielä enemmän rotulehmän kylkeä. Juhlikin kello ei kilise kaupungissa. Ei ylitä taustamelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti