keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tänään tahdon niin: 2. kirje

 vko 2
6.1.2014 muokattu luonnos 

Kirjeketju - vertaistukiryhmä vanhassa osoitteessa. Kirjeketju - vertaistukiryhmä
uudessa osoitteessa.
Vielä tänä jouluna sain yhden elonmerkin ketjukirjeristeilyllä mukana olleelta. Hän on jaksanut omaishoitajana osallistumalla kirjoittajaryhmään. Hän lähetti juuri ilmestyneen kirjan, jonka tekemiseen hän itse osallistui

Oma osallituminen on kirjattu pienenpieneen kirjaan "Sydän miksi murehdit" 
- Rauhassa eläminen ei vaadi suuria sanoja, vaan paljon pieniä askelia. 
Omat kokemukseni selviämisestä on toisenlaiset. "Mitä sinä täällä teet, olethan kohta eläkkeellä?" Se esittelytilanne seuraa aina mukana, meninpä minne tahansa. 
Täytyy aina varmistaa kutsujan motiivit, miksi hän minut haluaa mukaan. Useimmiten se on ollut osoitteenmuutos, tai jäsenmaksun tai kirkollisveron maksajan rooli. Raha ei ole ollut motiivini, mutta jos kutsuja luulee minusta saavansa rahallista hyötyä, hän vetää vesiperän. Ei latin latia INTRUM JUSTITIAn kautta. Kaikki maksut olen maksanut ajallaan järjenköyhille karhuajille. Rahat ovat järjestyneet sijoittajien ahneutta.

Mitä kirjoittamiseen tulee, en ole päässyt Verkkokirjoittajan taloa pidemmälle. Tänään nettihotellissa uudessa osoitteessa. Vanha dna kyllästyi, kun ei saanut nostaa nopeutta eikä digiboksi- ja modeemikauppaa kuin joka 3. vuosi. Sen enempää kirjoittamiseen tarvittavaan nettiyhteyteyden ylläpitämiseen ei dna voi vaikuttaa. Olisihan sillä kaikkea tarpeetonta kiinalaista tarjottavana, mutta minulle riittää.

Siirrynkin kirjoittamaan käsin sitä mukaa kuin Kuolinsiivouksessa etenen. Sitä toivon itselleni alkaneelta vuodelta. Vanhaa hautausmaata on puristettu pillereiksi korvaamaan kivunhoitoon käyttämäni lääkkeen  korvikkeeksi. Apteekki ilmoitti toistamiseen. 
- Lääke on loppunut tukusta. Mene lääkäriin, mitä hän määräisi korvaamaan asperiinin jälkeen siedetyimmän kipulääkkeen. Tai osta 15 kpl käsikauppalääkkeenä.
Tämä on ihmeen paikka kuin Vioxx'in käytön lopettaminen. Kivut loppuivat ja lääke vedettiin pois markkinoilta. Eikä se jää ainoaksi ihmeeksi elämässäni. 

Halusin aina mennä poppamiehen olkimajaan kysymään kumollaan olevan kukon välityksellä: "Mikä minulle on tullut?" Senkin ihmeen näin, kun minut kyörättiin pyörätuolilla päivystävän lääkärin luokse. Hän oli tullut kaukaa, olihan hänen veljensä Niilin lähteillä luonnonpuiston vartijana estämässä villieläinten salametsästystä. 




Hän tiesi tehtävänsä. Siirryin omin avuin istumaan tuolille. Hän katsoi minua ystävällisesti ja pyörätuolia.
 - Tuota et enää tarvitse. Lääkäri itse työnsi pyörätuolin varastoon odottamaan seuraavaa käyttäjää. Tulin omin avuin taksilla kotiin. (tarina jatkuu ihmeenä monta vuotta)


 

Omalta kohdalta on helppo vastata myöntävästi. Olen tehnyt parhaani sodan aikana syntyneenä. Opetellut verkkokirjoitustaidon eläkeikäisenä. Sitä ei meille vanhoille suoda 20 vuotta nuorempien joukossa. He ovat laatineet sellaiset pelisäännöt tultuaan valituksi velkavaalirahoilla päätämään meidän asioista. Sen ajan presidenttikin meni halpaan vahvistaessaan koulutusrahastoa koskevan lain stipendin myöntämisehdoista. 

Silloin selvisi syy tämän päivän työttömyyteen, kun IKÄ 61/64 vuotta on ehdoton. Samoin olematon työhistoria yrittäjänä. Rahasta veisaan viis, mutta perusteet ovat rasistiset; kohdistuu ikään, ammattiin, koulutukseen. akateemisuuteen, sukupuoleen, syntyperään kahtia jakautuneessa Suomessa.

Katsoessani Mariinski-teatterin avajaisia areenasta presidentti Putin puheessaan kiitti parhaista mahdollisista tekniikoista, joilla uusi teatteri on varustettu. Maestro Valeri Gergijev, 60v, sai kiitokset periksiantamattomuudesta suunitelman toteuttamisessa. Siinä on kansojen välinen ero suomalaisuuden tappioksi.

Olin samoilla linjoilla ajassa, kun otin kiinni tietoyhteiskunnan vaatimuksia. Hankitaan viimeiset versiot tietokoneista. Neuvonantajat olivat toista mieltä.
- Osta käytetty kone. Se kyllä riittää sinun käyttöajan. Kukaan ei antanut oikeata tietoa. Siitä tuli askel taaksepäin, samoin kuin lankapuhelinyhteyden katkaiseminen maalla. Maksoin kuin kuollutta lehmää vuosia, ja totesin, perintömaa on huijareiden hallussa kunnan myötävaikutuksella.

Lapsilla on ollut työtä ja ovat saaneet työstä palkkaa, vaikka toisen on pitänyt muuttaa naapuriin, kun täällä oli siirrytty pätkätöihin. 
Sirkka Hämäläistä käytän esimerkkinä kultaisesta kädenpuristuksesta, niin pääsee oopperan riitoja ratkomaan.
- Minun veskaan ei kosketa. Minulle on annettu valitusosoite pitäessäni kiinni sovitusta, millä hinnalla keskeytän työn ja säästän kaksi laitospaikkaa hoitaessani vanhempani kotona.
Piparikuusi ja kaksi käpyä joulukortissa on paljon puhuva symboli, kuinka metsäyhtiö saisi allekirjoituksen metsänkäyttösopimukseen. Vastineeksi saisin e-metsäpalvelut netissä.
Kello on yli puolen yön. Jokohan Verkkokirjoittajan talon hävitys on alkanut dna-palvelimella? 

Verkossakirjoitettua

Keskiviikkona 7. maaliskuuta 2007 
 
BLOGI  
Tiistaina 7. tammikuuta 2014


Etusivu

Kompetenssi

Sanataide-projekti

Aamukampa
zu Hause Pflegen,
Hilfe für die Helfer


Retkimerenrantaan

Hyvinvointipalvelut laatu ja tasa-arvo -projekti

Juntusenterveystupa -projekti

Yrittäjän ammattitutkinto

Vertaisohjaaja-koulutus

Yrittäjänerikois-ammattitutkinto

Projektinmuuntaminen

VIERASKIRJA

BLOGI

Lukulehti

Verkossakirjoitettua 



023333 kävijämäärä Munkkiklubilla pysähtyy, mutta sitä ennen häviää nettiyhteys eikä tv:ssä ole signaalia. Soitan vikailmoitukseen ja odotan tutun näppäimien painelun ja rallatuksen jälkeen  kauan. Keskustassa on laaja katkos. Huoltomies lähtee tarkistamaan. Lujille ottaa Verkkokirjoittajan talon hävitys dnan palvelimella.


SEN PITUINEN SE 
LIITTO DNAN KANSSA
 EIKÄ MINUSTA TULLUT SIENTÄ.

4.12.2013 
Hei,
 
Lopetamme DNA Kotisivu -palvelun tarjonnan käytön vähäisyyden vuoksi. Tarjonnan ohella ylläpito loppuu, mutta riittävän siirtymäajan turvaamiseksi nykyiset DNA Kotisivu –palvelua käyttävät sivut ovat käytössä ja halutessasi siirrettävissäsi toisen palveluntarjoajan alustalle **vuodenvaihteeseen 7.1.2014 asti. Vuodenvaihteen jälkeen sivut tuhotaan pysyvästi ja tietoturvallisesti, eikä niitä ole mahdollista palauttaa. 
DNA ei valitettavasti tule tarjoamaan kuluttajille vastaavaa palvelua 7.1.2014 jälkeen. 
**vielä tänään 8.1.2014
dna ei pysynyt päätöksessään. 
 
11.1.2014 
dnan kotisivutilapalvelu on loppu. 
Verkkokirjoittajan talo oli alunperin PHNetin palvelimella. 
dna osti PHNetin liiketoiminnan ja sivut vääristyivät luonnosteluasteelle. 
dnasta ei ole ollut minulle muuta kuin harmia. 
Se kai on tarkoitus tämän päivän kaupan käynnissä 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti