lauantai 4. tammikuuta 2014

Adventti on pitkä matka

Palasin illalla vielä yle.fi/uskonto -sivulle. Kirkon tiedotuskeskus oli palannut pekkaspäiviltä ja julkistanut linkit 21.12.2013 lähtien tähän päivään. Joulun ajan oli  tarjolla linkki Kuuntele hartauksia Yle Areenasta.
Minulle vanha linkki on tullut tutuksi sen jälkeen kun areena uudistui ja mitään en löytänyt. Nyt odotan vielä loppuja pastori Hilkka Olkinuoran aamuhartauksia tekstiversioina. Johdattivathan ne jouluaattoon kirkkovuodessa.
Pastori Hilkka Olkinuora, Inkoo, johdattaa aamuhartauksissa jouluun aasin askelin. Nokkahuiluyhtye Scaramella soittaa "Heinillä härkien kaukalon". Hartaudet: Aamuhartaus 20.12






PikkukuvaМаша и Медведь - Раз, два, три! Ёлочка, гори!

Seuraava jännitettävä on talventulo meillä ja Putinin talviolympialaiset Sotshissa. Kisoihin on valmistauduttu yhtä huolella kuin Kataisen ilme on kertonut siirtymisestä huippuvirkaan. 

- Tännehän jäätte sovittelemaan ja rakentamaan riitoja, voisi ilme olla puhekuplassa.

 

Financial Times arvioi, että pääministeri Jyrki Katainen voisi saada "Saksan läheisenä liittolaisena" taustatukea valinnalleen Berliinistä. Pari viikkoa vanhassa kuvassa Saksan liittokansleri Angela Merkel koskettaa äidillisesti Kataista. 

Financial Times arvioi, että pääministeri Jyrki Katainen voisi saada "Saksan läheisenä liittolaisena" taustatukea valinnalleen Berliinistä. Pari viikkoa vanhassa kuvassa Saksan liittokansleri Angela Merkel koskettaa äidillisesti Kataista. (EPA) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti