torstai 24. lokakuuta 2013

Olen kaukaa viisas

ja läheltä lämmin, tuumaa sienen päällä istuva sammakko.

Silloin en ollut vielä verkkokirjoitustaitoinen. Tarvitsin graafikon apua Verkkokirjoittajan talon rakentamisessa. dna siivoaa palvelujaan vähäisen kysynnän takia, niistä lopullisen pudotusuhan alla on kotisivutilapalvelu. Se aiheutti paniikin, kun ilmoitus tuli sähköpostiin. 

Jotakin jäi jäljelle vertaisohjaajakoulutuksesta ja jotakin löytyi netin kautta. Vertaisohjaajat ovat häipyneet omista syistään enkä kysele. Miksi?

En jätä tätä luonnosasteelle, vaan julkaisen kuin palkkaneuvottelut reaaliajassa uutisissa. 

PS Palmusunnuntai, 13. huhtikuuta 2014 osoitteenmuutos;
Verkkokirjoittajan talo > http://kleinitar.info/MaireTirkkonen/

Kun osoite on korjattu oikein, rekisterinpitäjä on löytänyt minulle aviomiehen luetteloonsa. Turvapuhelin systeemi toimii niin että, napinpainallus ohjaa puhelun 1. vastaajalle, sitten toiselle ja kolmannelle, kuka ehtisi katsomaan, mikä on hätänä. 
Kukaan ei ehtinyt vuodeosastolta tulemaan pistämään insuliinia. Minun oli toimittava, ilman koulutusta. Otin ruiskun jääkaapista, tökkäsin mahanahkaan. Piikki upposi kuin kuuma naskali voihin. Esimerkki vastuunjaosta, että kotisairaanhoitaja ehtii miehensä mukana harrastuksiin ja metsästysretkille kesällä 1992. Voi, meitä höynäytettyjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti