lauantai 12. lokakuuta 2013

Kivijalka

Pienet kivijalkakaupat – Saksan kirjabisneksen tulevia voittajia? (12.10.2013 7:03)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEis3gUzuZQ4DdstmadsAKtieSpgUMuGhg3LPN38mI6TYYQqfQOLShIHWxE1h226NzwuJKxs1M_P6xKJ5WpcKNTSTPMz-uk-3MoYnoIYkTLPt6iyiMDh4YV93YowXP50pAmvMhUvFPPw0go/s320/skannaa0005.jpg Otavassa tutkitaan tulevaisuutta verkkoympäristössä. Kävin siellä voimautumassa.Se näytti tien vapaaehtoistyöhön Rudof Steinerin sosiaalisen peruslain mukaan. Sain työhuoneen Kartanon kivijalassa.

Suuret kivet elämässäni ovat tukeva kivijalka kaikelle mitä teen. Olen lähdössä tupareille vanhan parin laulaessa; Menkää naimisiin. 

Tahdon! Tahdon! I do! I do! musikaalin haastatteluja - YouTube


Veisaan viis omistajaohjauksessa tapahtuvista ministerivaihdoksista. Sateekaarilipunheilutteluksi on mennyt kaikki lainsäätämiset. Palaan asiaan viikonlopun jälkeen.  

Kimmelissä luennoidaan kehotietoisuudesta ja stressinhallinnasta ...

Kukkaron herraksi
Pitkän uran tehnyttä opettajaa huolettaa eläkkeelle siirtyminen. Tuula saa Kirstiltä ohjeita niukempaan taloudenpitoon. Riittävätkö Tuulan rahat sekä omakotitalon hoitamiseen että mökin pitämiseen?

Maailman kirjat ovat olleet sekaisin niin kauan kuin muistan. Ja mitä en muista sen voin tarkistaa kehotietoisuuden filminauhalta. Luennon aiheen allekirjoitan omakohtaisena kokemuksena. Oman kukkaroni herra en koskaan ole ollut. Lompsahelevetti on ryöstetty aina uudelleen. Laki on niin kuin se luetaan ja riippuu siitä kuka lukee. 
Zu Hause Pflegen työnä ja omaishoito rahalla olisi kaksi toisistaan poikkeavaa tarinaa omaishoitajan kukkaron herrasta. YEAT:n näyttökansio on toteutunut kaikilta osin niin kielteisenä kuin projektityönä sen esitin. Eikä n. 300 000 omaishoitajaa, sukupolvenvaihtajaa eikä varhennettua vanhusta voi olla väärässä.  Jos maksuista karsisin luopuisin ensimmäiseksi arvonimen "Varhennettu Vanhus" osamaksusta, joka otetaan eläkkeestä yhteiskunnalle takaisin kuolemaan asti. 
Sitä en pyytänyt, mutta Kelan täti ujutti sen minulle eläkepäätöksen saatuani ja marssijärjestystä muuttaessaan. Ensiksi Kelaan, sitten verotoimistoon. Kuka luulee olevansa 1. on tuleva viimeiseksi. Näin edetään kohti tuomionpäivää. 

Toiseksi rukoilisin, ettei minusta olisi tehty rauhan välikappaletta välillisesti. Se ei ollut rukouksen tarkoitus sponsoroida rauhannobelistin rauhantyötä.  Sitä saa niittää, mitä kylvää. Raha ei lisäänny kylvämällä. Bisnesenkeleillä on eroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti