tiistai 20. elokuuta 2013

Itsenäiseksi syntynyt

Uusi kirjoitustaito, verkkokirjoitustaito toi lisää näkyvyyttä lehdissä, netissä ja naamakirjassa. Joissakin törmänneissä se on herättänyt samanlaisia hinkuja kuin tullessani omaishoitajaksi 1991 vuoden alusta. Ketä olisi pitänyt informoida tulostani? Valitusosoituksilla olisi pitänyt hakea oikeutta itselleen. En osannut, en jaksanut, mutta se ei ole antautumisen merkki ja hyväksyntä, että päättäjät olisivat olleet oikeassa ja minä luvattomissa puuhissa. Tämän vielä tunnette nahoissanne nahkurin orsilla. Näin lupasi suuri Paavo mielipiteensä ilmauksesta pientä Mauria vastaan.

Jos fyysinen ilmestymiseni herätti tuhahtelua konsulttien taholta, samaa palautetta lähetetään kirjoituksistani netissä väärään osoitteeseen. Haluaisin säästää kaikki minut tuntevat ihmiset, ettei heille koituisi puolustamisen eikä häpeän tuntemisen tarvetta minun toilailuista.

Kielipoliisi blogin kimpussa minun ymmärtämättä mitään sivistyssanoista.
"Poiminta edustaa sitä kielityyppiä, jossa mitä ilmeisimmin diskurssit ovat dilemma, koska mitään legitiimiä prinsiippiä saati tolkkua kokonaisuudesta ei yhdellä istumalla löydä. Virkkeen lauseitten ja lausekkeitten multimaalisella lukumäärällä on myös jotain tekemistä pötkäleen ähkyn kanssa, vaikka kokonaisuus on puristeinen ja etenkin kun sitä vaivaa lisäksi substantiivitauti ja muukalaislegionismi."

Näitä keskusteluja kävin tohtorin kanssa yöllisissä puhelinsoitoissa ymmärtämättä mihin hän käytti tutkimista sublimaationa. Jälkeenpäin löysin sanalle toisen merkityksen härmistyminen veden eri olomuodoista. Tilanne paheni, masennus lisääntyi. 
- Minä tule nyt.
- Ethän sinä voi yöllä tulla.
- Mikä sinä luulet olevasi?
Siihen päättyi meidän opiskelun merkeissä alkanut pitkä taival. Se avasi silmäni, mitä hän minusta oli mieltä. Aluksi luulin, että suuttuminen olisi parantumisen merkki, mutta se olikin lopun alkua. 

22 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1991: Viro irrottautui Neuvostoliitosta.

22 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
"Yritys lopetetaan" mainos kolahti Mäntsälän torpparihulinoilla. Ostin kortin ennakoiden oman yrityksen lopun olevan lähellä. Satiinityynyllä, mansikkalakanalla nalle kainalossa sydämellä unta näkisin.
Tämä kortti kolmiuloitteisena on kansion kannessa, jossa on diplomit, todistus osallistumisesta Tietoyhteiskunta kaikille -vertaisohjaajakoulutukseen, ammattitutkinto-, yrittäjän erikoisammattitutkinto-, osallistumis-, projekti- ja täydennyskoulutustodistukset, kunniakirjat. 
 PROFESSIONAL KINESIOLOGY PRACTICE INTERNATIONAL
Certificate of Attendance Tibetan Energy & Vitality 
10.3.2006
Date

Aamukampa 1.8.2003 - 1.8.2006 
zu Hause Pflegen, Hilfe für die Helfer 

6.2.2000
Selviämistarinani  elossaoloilmoitus
Kotisivuni ovat Oppimispäiväkirjan sisällysluettelo.
Kriisinhallinta-ajan olen käyttänyt uudelleen oppimiseen,
vaikka se ei liity ammattiin, vaan elämäntaitoon.
Koulutus on avain, jolla hallitsen muutosta,
toteutan omia tavoitteitani ja huolehdin kansalaisvalmiuksista.
15.1.2006
Kiitän kaikkia pelastustyöhön osallistuneita!


23.8.2013 on tosielämän amazing race päättynyt. Survivor -sarja on menestyjien juonittelua liittoutumisineen. Selkäänpuukottamalla yritetään  kanssamatkaajat pudottaa pelistä pois. Kuolinilmoituksen sijaan ilmoitin olevani elossa Verkkokirjoittajan talossa. dna on antanut ennakkovaroituksen kotisivupalvelun lopettamisesta. Kotisivut tuhotaan lopullisesti eikä niitä voi palauttaa. Otan uhkauksen vakavasti. Tämäkin vielä kuntauudistuksen ja sotepalvelujen järjestämisen lisäksi. On toiminnan aika.  

Maailma on tarvinnut vielä viisi minuuttia. Nyt tuo aika on kulunut loppuun. Yrittäjäosaaminen sukupolvenvaihdokseen on otettava käyttöön. On tehty poliittisia virhearviointeja, joista tilaisuuden tullen muistutetaan sateenkaarilippua heilutellen. "Matin näkemys Kreikan tukipaketista kannattavana bisneksenä" on yksi herjanheitto. Samaan kastiin luen lain määräämästä yläikärajasta, 61/64 vuotta on ehdoton varhennetun vanhuksen yläikäraja. Samoin työhistorian mitätöiminen "yrittäjältä, maatalousyrittäjältä, perhehoitajalta ja omaishoitajalta". Heille ei ole kertynyt työhistoriaa. Rukouksen voimalla meistä on tehty rauhan välikappaleita. Ostamalla kallista ruokaa S-ryhmä sponsoroi voitoilla  rauhanruhtinaan Rauhan hieromista.
Esko Aho kertoi tilannekatsauksessaan, ettei Venäjä ole Neuvostoliitto, ainakin kahteen kertaan. Katson tänään Kino: Goodbye, Lenin!  
Yhdistyksen illassa olimme kokoontuneet katsomaan elokuvaa. Mutta puhelinsoitolla se oli kielletty jostakin tekijänoikeuspalkkiosta johtuen. Toisen kerran asiakas sanoi katsoneensa elokuvan, jota en ollut huomannut. Tänään sen katson, jos luoja suo ja viskaalit sallii. Neuvostoliiton hajoamisesta käydyn keskustelun isän ja tyttären välillä ole kirjoittanut käsin myöhempää tutkimista varten.

Luonnonvarat kulutettu tältä vuodelta loppuun (20.8.2013 9:51) 


Kauniin kesän jälkeen syksyn merkit ovat näkyvissä. Minulle erilainen saatuani lääkärin puhelinsoiton. Otan sarjakuvan kiroilevan siilin kainaloon ja jatkan harkittuani rauhassa, mitä teen, missä järjestyksessä voimautuneena maaiman ihanimpana omaishoitajana. Tulossa on hyvä syksy.


Älä kulje edelläni, en ehkä seuraa.
Älä kurje perässäni, en ehkä johda.
Kulje rinnallani ja ole ystäväni.
-Alber Camus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti