sunnuntai 18. elokuuta 2013

Irtisanottu tunteella

Suomalaisjohtaja ei tunteile irtisanomistilanteessa (17.8.2013 19:03)




Sateenkaarilipun kohottaminen Vip -vierasaitiossa viestittää puuttuvista tunteista omaa maata kohtaan. Minsterin heikkoudesta viestitellä tuksulle on samaa luokkaa heteroiden välisestä luonnottomuudesta. Sanoisin homolla ja homolla olevan yhtä suuren eron kuin järkipäässä ja järjettömällä miesstripparilla.
Viisi työtöntä miestä otti housut pois ja sai töitä | Elävä arkisto | YLE

Siksi katsonkin englanniksi tekstitetyjä videoita tunteella. Aikaisemmissa perhekuvissa oli Vitas äitinsä kanssa pienenä. Korjaan väärän mielikuvani Vitas'in itsensä kertomana äitinsä kuolemasta 2001.
Haastatteluilla ja haastatteluilla on eroa. Venäjäksi kaikki on luonnollista ilman 2 -mielisiä sanontoja tai haastattelijan vihjailuja. 

Housut pois on suomalaiselle miehelle odotettu pyyntö. Kenellekään en sitä ehdottanut ja tein omat johtopäätökset paljastelun halusta. EVVK. Maistissaan uskalsi riisua kaikki pois. Suuttui hirveästi kerrottuani, ettei hieronta sillä kertaa onnistunut pienessä hiprakassa. Oli vappuaatto ja sitä rataa. 
Milloin minut on haluttu erottaa, on syynä ollut johtajan seksuaalinen suuntautuneisuus. Homoista ei ole ollut enempää haittaa eikä ongelmia kuin ison rajan kanssa Kaivossa keskusteltaessa.

Miesten rynniessä hierojien reviirille he saivat mitä halusivat. Kansanedustaja edunvalvojana, joka näennäisen kelakorvauksen puolustajana hierojien tekemästä työstä, tervehti minua pitkän poissaolon jälkeen.
- Hieroja on kuin katuhuora, pitää hieroa "kuka kysyy, kuka maksaa" periaatteella. Hän on muuttanut mielenterveys -yhdistykseen ääniä kalastelemaan. Ei saanut minua vakuuttuneeksi paikallisen omaishoitajayhdistyksen 10 -vuotisjuhlassa. Toiminnanjohtaja käänsi selkänsä minut nähdessään. Pinssien jako omaishoitajayhdistyksessä tehdystä työstä ei koskenut minua.
- Olisit pysynyt maksavana jäsenenä yhdistyksessä, olisit saanut pinssin. Se ei ollut minun motiivini, olinhan toivonut särkymistä Liittoonkin, että näkisivät mistä  omaishoidossa on kysymys. Minua oli kielletty puhumasta omaishoidosta vertaistueksi, kun kaikille ei riittänyt rahaa jakaa. Näistä olen puhunut eikä kaiku ole vastannut huutoon toisin kuin 23 vuotta sitten Tuusniemellä ja sen jälkeen 13 vuotta Lahdessa. Sama kaiku on askelten. "Uusi johtaja, uusi hieroja. Aasialainen tyttö hieroo alasti." Mitkä ovat lipottaren viemiset Aasiaan suuntautuvalla vienninedistämismatkalla? Sateenkaarilippu kertoo kaiken sairaista suomalaisista vasemmalta oikealle.

1 kommentti: