keskiviikko 28. elokuuta 2013

Ihan sama, kriisitietoiset!

Viisas sydän tietää, minkä varaan hyvä elämä rakentuu. Työnohjaaja Tuula Huurresalo, Vapaakirkko, Hämeenlinna Samuli Edelman laulaa virren 509, Herra, elämääni valvo. Hartaudet: Aamuhartaus 31.8

Pelko estää elämästä. Yhteiskunnallisten kysymysten sihteeri Marja Kantanen, Helsinki. Virsi 387: 1, 2. ja 4. Virsi alkaa sanoin: Herraamme aina luottaa saa. Kampin laulu, Timo Lehtovaara (joht.) Pertti Eerola (urut)  Hartausohjelmat: Iltahartaus 23.8






154 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)

Mooseksella on nimipäivä tänään. Kiirehdin koneelle jakamaan aamuhartauden ah-seurakunnalle ennen kuin älypuhelimet vaiennetaan häiritsemästä päivän ohjelmaa.  

50 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1963: Martin Luther King, Jr. piti kuuluisan I Have a Dream -puheensa.

Martin Luther Kingin merkkipuhetta muistetaan USA:ssa (28.8.2013 2:16)

Allekirjoituksilla on taivaallinen voima papereissa, jotka koskevat minua. Rauhanruhtinas kaappasi joulun saatuaan rauhanpalkinnon. Tätä joulutonta ja juhannuksetonta aikaa olen viettänyt SINUN JOULUsta lähtien. Edessä oli siirtyminen digiaikaan analogisen ajan loppuessa. Kassavahti kutsui entiset sitä virkaa hoitaneet harmaaparrat koolle. Pääministeri etsii kutsuttujen kanssa HEUREKAa. Mikä kerran on keksitty, sitä aina epäillään.

30.8.2013 Loppiainen ja helatorstai voivat muuttua työpäiviksi
Työmarkkinoiden vaatimuksesta arkipyhät olivat jo viikonloppuisin. Sitten ne siirrettiin alkuperäisille paikoilleen. Onneksi maan kiertorataan ei ihminen pysty vaikuttamaan. Muutenhan nautiskelisimme itsemme hengiltä. Koskaan ei olisi arki ja maanantai. Viihde- ja vapaa-aika on tullut jäädäkseen sijoittajien vapaa-ajan vieton varmistamiseksi. Se on maailmanlopun merkki. Kukaan ei tee työtä elääkseen pöhöttyneen yhteiskunnan elätteinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti