lauantai 18. kesäkuuta 2011

Me, Venäjän Keisari, Nikolai Kopeloi

Eilen oli suurten ilmoitusten päivä. Uusi hallituksen kokoonpano on hännänhuippu minua henkilökohtaisesti koskevien asioiden joukossa. Tapahtumaketju hyökkääjineen, minä puolustajana, sai alkunsa sodanjulistuksella jouluna 1990. Vuoden alusta olisin vanhempieni omaishoitaja kunnallisella kotihoidontuella. Siitä oli sovittu, kun vanhempani tarvitsivat jo apua selvitäkseen kotona. Eilen sain Asunto Oy:n tiedotteen ja pöytäkirjan varsinaisesta kevätyhtiökokouksesta pyytämättä. Tiedotteessa on mainittu selkeästi.
  1. Asunto Oy Tuuspelto - rivitalo vesitornin rinteessä
  2. Yleisavain - kenellä
  3. Hallituksen puheenjohtaja - kuka
  4. Isännöitsijä - kuka
  5. Isännöintitoimisto- organisaatio
  6. 1. asioidenhoitaja - puhelimen päässä
  7. 2. asioidenhoitaja - puhelimem päässä
Tätä vastuunjakoa odotin 20 vuotta, vanhempieni omistamassa kirkonkylän osakkeessa. Minulle asuminen rivitalossa on tuttua. Taloyhtiö sekosi tai oli sekaisin jo ennen sinne muuttamista. Mikään ei mennyt perille. Tarvittiin 20 vuotta vastuunjaon selvittämiseen. Omaishoitaja-Liiton  lakimies lähetti lakikirjan irtolehtiä, että tietäisin asumiseen liittyvät lakipykälät. Olin 50 v ja siihen ikään olin kasvanut aikuiseksi enkä ollut vielä vanhuudenhöperö. Nyt se asia on toivomallani tavalla järjestyksessä ja minua informoidaan perheen käytössä olevasta osakkeesta.

Uusi lakimies soittaa koskien kyseisen osakkeen kuolinpesänkuolinpesän palautumista takaisin äidin kuolinpesään. On meillä perintökaaret. Suoukko voi tulla ydinperheeseen naimakaupan kautta. Lapseton avioliitto päättyy sisaren kuolemaan ja leski on perijä. Yritykseni hoitaa sisarelle kuuluvat osuudet takaisin, kun isäkin oli elossa, oli punainen vaate härälle.
- Miksipä minä luopuisin, totesi leski ykskantaan.
Perästä kuuluu 14 vuoden jälkeen sisaren kuolemasta. Leski jättää selvittämättömän pesän jälkeensä saatesanoilla.
- Kaikki on selvitetty toissijaisille perilliselle. Sieltäkin tulee yllätyksiä vastaan, kun asioita tutkitaan. Yhtymäkohdat voin nähdä valtion ja kunnan tavasta hoitaa asioita valehtelemalla, että meidän Suomi-neito vietäisiin kehittyvien maakuntien Suomeksi. On viety ja vielä syrjäytyneitä johtajia haastatellaan haamuina. 

- EVVK - 

Asioilla on taipumus järjestyä, mutta minun osani on vaihtaa kieltä. Suomi ei ole tunneäidinkieleni. Ei ole koskaan ollutkaan. Savolaisuus sen jotekin selittää. Kaikki jää kuulijan vastuulle. Olen ollut erilainen piällysmies. Hattua nostamalla en ole kulkenut vain ohi, vaan tarttunut tilaisuuteen tehdäkseni, mitä tehtävissä on.
Tyhjän saa pyytämättä. Se on kirjattu lakiin kansan halventamiseksi. Aloitan venäjän aakkosista, niitä osasivat harakat Tuuspellon piilipuussa. Ihmiset siellä tirskuivat kuin paskaharakat ja vanhoista asukkaista tuli kunnanlääkärin diagnoosilla lakovariksia. Pikku-Pörriäisen hän otti Lautalaan puita pilkkomaan luvaten.
- Saat kusta vaikka rappuselta lääkärin luvalla.
Poliisit olivat ottaneet Pörriäisen kiinni, kun kuseskeli, mihin sattui. Kaljaa oli juotu koko päivä ja kotiin oli pitkä matka. 
Korvaan poistetun videon Savolaisella Balladilla.

Savolainen Balladi - YouTube

Siell' Savon joukko tappeli ja joka kynsi kylmeni, ei edestä Suomen maan, vaan jokainen puolusti itseään ja oikeuttaan ottaa mitä katsoi oikeudekseen ottaa.

Karaokeharjoitukset jatkuvat.
- Poliittiset puheet ovat kärpäsensurinaa korvissani. Surisevat tai inisevät aikansa, kuin maksaisivat kaikki lakisääteiset etuudet omasta pussista varastelevina kukkaronvartijoina. Niitä löytyy joka lähtöön. Tiekartta Länsirannalla jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti