keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Lyhyestä virsi kaunis

 

Hallitustunnusteluista se alkoi, hallitusneuvotteluina jatkuu. Lopputulosta ilmaveivataaan sixbackmuotoon. Muutahan siitä ei voi tullakaan. Onhan kyse suomalaisesta tavasta tehdä työtä. Vaalit käytiin uutta hallitusta ja pääministeriä varten. Vaalivoiton juhlinnasta ei ole vielä pää selvinnyt. Sen osoittaa harittavat silmät ja huulten pureminen, ettei vain sammakoita päästäisi suustansa. On laskun maksamisen aika holtittomasta elämänmenosta.

Tiedän maailmassa olevan kaunista ja ihanaa. Poliittisesti kaikki yriteteään jyrätä maan tasalle. Kaikki on kauppatavaraa. Filosofian kirjan aukaisu muistutti, kuinka maassa maan tavalla eletään.
- Kyvykkäät johtavat.
- Rohkeat puolustavat.
- Kauppiaat pyörittävät taloutta.

Kaikki tämä toteutui perheessä, kun toimeentulo hankittiin lähes luontaistaloudessa. Nyt EU:lle on annettu päätäntävalta. Ukkoo on kuin merenmutaa ja siitä tämä meurakka.  Rauhoittuakseni on katsottava Juhla Gaala 70 v Placido Domingo. Siellä yllätykset tulevat itsekenenkin onnitteluina. Juhlinta ei ryöstäydy käsistä. Se jatkuu meillä ilmaveivinä, onhan raittiuskasvatus alkanut lasisesta lapsuudesta ja yhden pullon voimasta. Sixbackit kuuluvat 12 -vuotiaiden kainaloon, kun koulunloput menevät överiksi. Tähän on johtanut politiikka, jolle sosiaaliset ongelmat tulevat yllätyksenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti