maanantai 28. helmikuuta 2011

Maavara

Tasa-arvon nimissä miestutkija pitää seksuaalisena häirintänä naisten liian paljastavaa pukeutumista työpaikoilla. The Book kuvaa syntisen naisen kaivolla; jalat stay up sukissa ja korkokengissä. Tähän perustuu yleinen keskustelu naisista kirkossa, eduskunnassa ja olipa tilanne mikä tahansa, jopa puolueessa kommunistikokoomuksesta äärivasemmistoon. Isäni sanoi:
- Mihinkä sitä olisi silmänsä kohdistanut. Hän oli airoissa soutamassa sairastunutta Juljoa lääkäriin. Nainen istui keskituhdolla isään päin ilman housuja polvet pystyssä.

Pääministeri seisoo naapurimaan pääministeriä vastapäätä. Katsekontakti on samalla tasolla. Fredrikin ilme oli näkemisen arvoinen, kun hän mittasi Marin kokovartalon kiireestä kantapäähän etupuolelta. Siinä tilanteessa olisin toivonut Marin helman pituuden peittävän maavaran ja röyhelöpöksyt. Miesten kulumasta on sketsihahmo munamies, naisen kulumaa ilmoittaa maavara. Se tarkoittaa etäisyyttä ajoneuvon ja maan välillä.

Nämä tekstit kuuluisivat Tuliukko -blogiin, mutta lääkärin diagnoosi koskee minua; kulunut vanha akka. Jos olisin kulunut, maavara olisi lyhentynyt ja reppu viistäisi maata. Muistuttaisin munamiestä. Eikä ulkonäköseikat jää arvottamatta vaalitaistossa blondien keskusteluissa. Kuka kutsuu Berlusconin vieraakseen näin vaalien alla? Hän jolle maine on tärkeintä, vaikka yliaktiivinen suuntautuneisuus  joskus kyrsiikin.Tissinvilauttaja oli kutsuttu vuosia sitten eduskuntaan näyttämään, mikä kylmässä Pohjolassa pidetään lämpimänä tulehduksen estämiseksi.
- Kuule, faija, ihan tuota en olisi uskonut sinusta. Kommentoiko sitä isyysloman antanut tytär aikanaan? Se ainakin jää elämään, jos pojasta polvi paranee. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Kaikuna minäkin lukemastani, kuulemastani annan palautteen vaaliteemoista. Ala-arvoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti