tiistai 1. maaliskuuta 2011

Sinfonia jatkuu

Päivän piristykseksi katson aina uudelleen videon "Maailman ihanin tyttö", Miina Savolainen. http://www.tedxhelsinki.fi/?page_id=127

16.4.2014 päivitän sinfonian jatkumista. Fb tekee sen mahdolliseksi.
 




 Varmuuden vuoksi lisään vielä videon youtubesta. Se osoittautuu kuitenkin mahdottomaksi linkistä huolimatta 
https://www.youtube.com/watch?v=z15BwE6neEU  Jaa - Jaa - Jaa - Jaaa.
 http://youtu.be/z15BwE6neEU
- Tänään kaikki on mennyt pieleen. 
- Ihan kaikki. Sanoo Loviisa ripustaessaan pyykkiä narulle. Viimeiseksi hän itsekin on ripustettu esiliinasta pyykkipojilla narulle. Mitäpä tuohon lisäisin?
 

Onnistuin siirtämään linkin pikkumökin taakse. Toivon sen kestävän luonani pitkään, ettei se jonakin päivänä ilmoittaisi sammuneensa. Sain "Maailman ihanin tyttö" kirjan kultaisella tekstillä ja omistuskirjoituksella itselleni kirjan nimen tarkoittamana lettipäisenä tyttönä. Se tekee tyhjäksi kaikki sanomiset ja loukkavat arvostelut niiltä, joilla on ollut tarve nostaa omaa kissanhäntäänsä. Sitä tapahtuu kouluissa, kirkoissa, kunnissa ja eduskunnassa. Kuunnelkaa tarkkaan muutokseen tähtääviä vaalipuheita, ja mihinkä ne ovat johtaneet.

Aloitin blogin kirjoittamista Munkkiklubilla neljä vuotta sitten, ennen kevään vaaleja. Yritän keksiä tälle ajalle vaalista vaaliin nimeä. Olympiaadi on olympialaisten väliaika. Vaaliidi saa muodon validi, mikä tarkoittaa voimassa olevaa kansan tahtoa. Kun meno kiihtyy kuin kiljusen tappelu, siitä tulee non-validi, siis mitätön. On kestettävä uusiin vaaleihin ja valittava edellisen kaltainen eduskunta keinolla millä hyväänsä.

Siniset hetket muuttuivat harmaaksi maaliskuun ekapäiväksi. Talitintti oli viikon luontoääni, vaikka se ei laulakaan lintulaudalla. Sinitiainen on tämän viikon lintu. Albinilla ja Tyynellä nimipäivänsä, vaikka muistan heidät lapsuuden lähinaapureina. Heistä joskus myöhemmin. Kaikki he ovat jättäneet jäljen muistitietooni. Tyynekin esitti Eiffeltornin pienoismallin Ranskan matkaltaan. Albin taas muistutti omasta muistostaan: Uskalsitpas  tulla. Oli kunnan luottovanki saaressa Hellinsä kanssa. Sain oman äänen Miina Savolaisen menetelmällä enkä ole vastuussa toisten tekemisistä. Maailmassa on minullekin riittävästi ihania ihmisiä ja tiedän kohdanneeni heistä jo lähes kaikki.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti