maanantai 14. helmikuuta 2011

Hädässä ystävä tunnetaan

Olen selannut YouTube -videoita, mutta tänään kaupallisena ystävän päivänä ilmainen siirto sivulleni ei onnistu. Hätä ei ole kuitenkaan tämännäköinen. Olen ollut pulassa ja siitä pinteestä on pelastanut "ystävä", joka on etsinyt hädässä olevia. Kirjoitustaidon opettamista pidetään tärkeänä kehitysmaiden tytöille. 
Suomi-neito on sivistysvaltio, mutta verkkokirjoitustaidon hankkimista pidetään turhanpäiväisenä meille varhennetuille vanhuksille. Osaan kuitenkin avata tietokoneen ja siitä se alkaa. Yhteyksiä ei kuitenkaan vielä ole kaikille. Se jätetään seuraavan hallituksen päätettäväksi. Lindénillä ei riittänyt tieto-taitoa viestintäministerinä ratkaista tätä asiaa. Sanavalinnoissa on ollut anteeksipyytelemistä. Onhan sillekin ollut oppimisen paikka "pyytää anteeksi". Ja minä osaan antaa anteeksi, en vain 7 kertaa vaan 77 kertaa. Vaaleissa ystävyys ja avunanto punnitaan!



Jos joku ei vielä tunne Ystävän laulua, vaihdoin linkin videoon Laura Aihkisalon laulamana. Onko hangout samaa kuin hengaillaan, siinäpä uusi selvitettävä?
Vergissmeinnicht


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti