sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Munkkiklubi

 

Yhteisvastuukeräys kotimaan ja Mosambikin syrjäytyneille nuorille.

"Kaksi kahvia leivän kanssa, kiitos!"


Blogger on ollut kärsivällinen aamusta tähän asti. Olen opetellut lisäämään linkkejä ja mikä parasta Youtube on luovuttanut videoita omaan harjoitusblogiin. Illalla katsoin värien vaihtumista radiomastoissa. En kuitenkaan ikkunasta vaan vitriinikaapin lasit tarjosivat valoshown. Olen täydessä ymmärryksessä, jos nyt olen järjissäni ollutkaan viimeiset 20 vuotta. Läksin silloin vanhempieni omaishoitajaksi. Äiti oli se hoidon kohde halvaantuneena. Kunnan kanssa oli ennakkoon sovittu kunnallisesta kotihoidontuesta. Se oli riittävä korvaus minulle selvitä omista lakisääteisistä maksuista muiden järjestelyjen kautta keskeytettyäni työni. 

Viime päivien keskustelu tulonjaosta on osoittanut, että lapset elättävät vanhempansa. Itselläni on sama kokemus, mutta ei riitä, että hoidin vanhempani hautaan. Pesänjaosta tuli haaska, jossa on osanottajia. Kaikki tapahtuu juuri niin laillisesti kuin reunaehdot antavat periksi.
Sainhan hoitaa kuitenkin laitospaikkaa tarvitsevat kotonaan määrätyin rajoituksin.

Tänään kynttilänpäivänä kuunsirppi valaisee radiomastoa, sitten peittyy sumuun. Olen viettänyt syntymäpäiviä 21.1. juhlagaalassa Madridissa osallistumalla yleareenan kautta Placido Domingon 70 -vuotisjuhliin. Löysin vielä Youtubessa videoita tuosta tilaisuudesta. Vastasen varalle  sitten kesällä. 
Teresa Berganza esitti kiitokset ja onnittelulaulun 70 -vuotiaalle Placido Domingolle. Paljon on aihetta lapsella kiittää oikeesti. Meillä se tarkoittaa ylistämällä alistamista. Oma kehu on ruvennut haisemaan yhteiskunnassa, jossa kissa elää kiitoksella, koira päänsilityksellä. Meillä kiitokseen lisätään aina hintalappu mukaan. Ei edes vaaleissa annettu ilmainen ääni ole ilmainen. Se testattiin neljä vuotta sitten ja testataan uudelleen huhtikuussa. 


Verkkokirjoitustaidon hankkiminen ei meille yli-ikäisille ollut enää tarpeellista. Olisi pitänyt hankkia paikka vanhainkodista satiinilakanoiden välissä. Teen juuri sitä, mitä minulta kysyttiin projektikoulutuksissa:
- Mitä sinä täällä teet, olethan kohta eläkkeellä?
Tähän kysymykseen annan perustellun vastauksen sitten vaalien jälkeen. Oli hyvä, kun hankin verkkokirjoitustaidon. Minulla on paljon kerrottavaa. Siinä hyöty asialinjalla. Huvin puolelle menee osallistuminen 70 -vuotiaan gaalailtaan. Niistä kiitoksista voin nauttia minäkin koko sydämestäni kuninkaallisten seurassa.

http://www.youtube.com/results?search_query=Placido+Domingo+%26+Teresa+Berganza&aq=f 

Onnea meille! 

The speech of TERESA BERGANZA for Placido DOMINGO

 
 
 
 
raita 8.50 suomeksi 17.2.1965 Markulle
Tässä seison enkä taida
muuta: tällaiseksi loi mun
aika, ijäisyys ja luonto
suuri, joka elää soi mun. (43 vuotta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti