lauantai 29. tammikuuta 2011

Sorbusta

Titityy ja tillintallin, sanoi tilhi kun marjaviiniä siemaili. Käyneet pihlajanmarjat antavat linnuille lumien aikaan keväthömpsyt. Se suotakoon linnuille puhdistaessaan puut menneen kesän marjoista.

Tänään viihdytti minua perheleffa "Yksin kotona". Loppu hyvin, kaikki hyvin 8 vuotiaan pojan suorituksesta. Vesirokko oli kotiinjäämisen syy. Kauan eläneillä on siihen omat syynsä. Keksitään kaikkia tekosyitä jäädä neljän seinän sisälle turvalukkojen ja ovisilmien taakse, vaikka mitään valtion turvallisuutta uhkaavaa meille ei ole joutunut kassien vaihtuessa. Kela tarkistaa käytämmekö väärin meille luvattuja etuuksia. Kela on muutoksessa tukena, että meillä menisi vielä huonommin. Jope tunnustaa Miitta-tädin terapiassa : 
- Jos olisi ollut pyssy, olisin ampunut. 

Pidetäänkö tätä laittomana uhkauksena ja sille naurajaa rikoskumppanina. Valituskierre on mahdollinen, mutta kukapa sitä haluaisi käyttää hyväkseen, kun lopputuloksen tietää ja joutuu maksamaan kulut. Parempi olla yksin kotona ja käyttää aikansa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti