maanantai 24. tammikuuta 2011

Kuolema

Voi surkeus, ei ole lukijoita eikä kommenteja. Olenko jo kuollut. Kirjoitukseni jäävät elämään verkossa, kun munalukollisista päiväkirjoista on vain kannet jäljellä. Pöytälaatikotkin on heitetty lattialle ja sisältö levitetty ympäri huonetta.

Tulihan se totuus julki. Köyhimmät yksinhuoltajaperheet eivät saa lapsilisää, se katsotaan heille tuloksi. Minua helpottaa, kun päästään vihdoinkin asiaan suomalaisessa sosiaalipolitiikassa. Onneksi on Stubb ja nootti, joka annetaan naapurille, jonka muuttumiseen Ahtisaari uskoo rauhan ylläpitämiseksi. Sodat loppuvat, kun Suomi-neito liittyy Natoon.

Kunnia ja Kuolema pitävät paikkaa blogeissani toistaiseksi. Minulla on muuta tekemistä. En sure lukijoiden ja kommentien puutetta, vaan iloitsen siitä mitä minulla on. Olen ollut rikas ja minulta on otettu kaikki ulosmittauksella, välimiesoikeudella uhaten ja vapaaehtoisesti luopuen rikkaille, joilla on työhuoneelleni enemmän käyttöä. 
Ei toteutunut ohje myydä kaikki ja antaa rahat köyhille. Se oli kukkaronvartijan oma ajatus varkaana ja yhteinen sopimus kavaltamisesta 30:stä hopearahasta. Silmät aukesivat eikä ollut muuta vaihtoehtoa kuin hirttäytyä. Rahoilla kirkon vanhimmat ostivat veripellon muukalaisten hautausmaaksi.
Kumpi oli ensiksi: muna vai kana?

Keväällä 1961 ounasteltiin jo elektronisia aivoja, tietokoneita ja tekoälyä. 2011 uhotaan yo -kirjoitukset tehtäväksi tietokoneella. Palasin alkuun puhelinkeskustelussa. Mikä siellä lapsuuskodissa oli niin ihanaa lomilla vanhempien luona? Vanhemmat ilahtuivat lastensa kotiinpaluusta, kaikki oli niin hellää ja hyvää. Siihen asti kun olimme sinkkuja! Siitä kertovat voimauttavat valokuvat: elämäntarina, tunneperhe, omat roolit ja puolet työyhteisössä. 

Meillä on tuntematon käsite lailla määritelty työyhteisö; yrittäjänä, maatalousyrittäjänä, omaishoitajana, perhehoitajana. Se on jokaisen oma asia. Vain Pentti Linkola kalastajana edustaa vanhaa itsensäelättämiselinkeinoa. Optiomiljonäärit eivät näe halkoja omissa silmissä, vaan peittävät toisten silmät kalvoilla, ettei heidän optionsa näkyisi eikä omakehu kuuluisi kaatopaikkakansalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti