keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Riippumattomuus (19 päivää jäljellä)

Kuolinsiivous ei ole edennyt toivotulla tavalla. Ehkä päämäärättömyys teetättää tyhjää työtä.  Hartaushakuna tekstiversio ei ole tullut arkistoon. Siksi kopioin vielä kuulemani aamuhartauden näkyviin. 

Aamuhartaus 17.2.2014
Rukoushetkessä viikon alkaessa puhuu filosofian maisteri Kai Pihlajanmaa, Tampere. Hartauden musiikki: O ignis spiritus, es. Oxford Camerata -kuoro.

Viimeinen vaihe olisi mennä kellariin etsimään vuosi sitten arkistoituja papereita. Katson vielä yhden laatikon Mona Lisan hymyn takaa. Muistan siellä olevan sisaren valokuvat, mutta laatikon päällä on myös lappu arkistoiduista papereista. Nyt olen aivan tyhjä, en mistään riippuvainen. Sen sanon itselleni enkä vielä varaa vanhainkotipaikkaa lakanoiden välissä. Otan etäisyyttä, kun pää on selvinnyt lopetettuani verenpainelääkkeen kysymättä lääkäriltä, mitä lääkettä lääkefirman lobbari pitää tärkeänä syöttää "sairastuneelle". Terveys ei ole sairauden puutetta, se on puoluepoliittista valtataistelua. Hyvin on Virkkunen oppinut sisälukutaidon avustajan kirjoittamaa puhetta pakuttaessaan välikysymyskeskustelun avaukseksi.  Tujakkaa tekstiä presidentinvaalikampanjassa.

hs.fi

Luonnossa tapahtuva metamorfoosi




 
Lumiukon onni on lyhyt, elää vain yhden vuoden.
Goodbye ensivuoteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti