maanantai 15. marraskuuta 2010

Kivijalka

Onneksi olkoon! 
Mustan Pörssin monisivuinen mainoslehtinen sai toimia alustana dokumenteille, joita näytin ryhmälleni rooleistani. Muutamat aiheet herättivät kysymyksiä. Onko tuo ollut edes laillista?
Nyt sillä ei ole mitään merkitystä, olihan näyttötutkintomestarilla sydän paikallaan hankkiessani yrittäjätaitoja sukupolvenvaihdokseen.
Mitä tarkoittaa kansainvälisen rikostutkinnan menetelmät minun näyttökansiossa? Käytännössä Derrick ratkaisee puolestani kimuranttisimmat tapaukset. Väärä tapa käyttää valtaa hajoittamiseen ja hallitsemiseen on lapsellista.

Otavassa käynyt auringonkukka valaisee parvekkeellani pimeneviä iltoja. Täysikuu pysähtyi radiomaston kohdalle taivaalla. Se oli uskomaton näky sisälle asti heijastuvasta yövalaistuksesta. Lahti energia valaiseen vesiurkuja ja radiomastoja, mutta kuutamo ei vaadi energiaveroa eikä korotettuja maksuja. 
Meneillään on jotakin vanhalle perustalle viriävää koulutusta. Oma osuuteni on riemullista lopettaa näihin vahvoihin juuriin pään ulottuessa kivijalan korkeudelle. Todellisella tieto-taidolla on kasvualustansa, jos valta ja tulkinta ei pakota määrättyyn muottiin. 

Fantastico, rahamaailma paisuu kuin pullataikina. Ensiksi Kreikka on tuen tarpeessa, nyt Irlanti ja Portugali painiskelevat samojen ongelmien kanssa. Mitä on velkaantuneella maalla antaa velan pantiksi? 
Oma pudotukseni ei päätä huimaa, luudan päältä lattialle. Painajainen opetti minut lentämään. Jo oli aikakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti