keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Tänään tahdon niin: 17. kirje

vko 17
puolivälierä 
Kuva: Omffs.. Kirahvilla suu täynnä ruokaa. :) 
Kuva: Omffs.. Kirahvilla suu täynnä ruokaa. :) 

Sarvet on päässä sankarilla, juuri kuin pässillä puskurilla. Kaikki on virtaviivaista kuin ehdokkaan panttaaman tiedon pidättelyssä. Viikko on edennyt keskiviikkoon, joten pitää tarkistaa, monesko viikko on kirjoittaa kirje.

Sain hyvissä ajoin ennen pääsiäistä kiinteistöveroilmoituksen. Palaan alkutekijöihin, mistä minun kiinteistöjä verotetaan. Kunta edustajansa välityksellä teki nahkamunapäätöksen meille kahdeksalle lahjakirjalla siirretystä lapsuuskodista. Tiekunta isäntänä hääri yksikkömaksujen kimpussa. Lapsuuskodista tuli lomakiinteistö, omistaja yksi sisarista. Käydään normaalisti. Osallistuin tiekokoukseen oikaistakseni tiedot. Minulle naurettiin pilkallisesti.

- Mehän voimme ottaa koko maan. 
Näin toimii kunnissa YKSINKERTAINEN, YMMÄRTÄMÄTTÖMIEN ENEMMISTÖ, josta signaalilyhennys on YYE. Se on vallannut jokaisen poliittisen puolueen siitä lähtien, kun palasin jouluksi 1990 vanhempieni kotonahoitajaksi. 

Kunnassa kaikki meni pieleen, ihan kaikki. Näin huokasi Kalle Kehvelin Loviisa ripustaessaan pyykkiä kuivumaan narulle. Hän oli ripustanut lopuksi itsensä esiliinastaan pyykkipojilla narulle kuivumaan. Sarjakuva ei vanhene, mutta suositellut tietokoneet lisälaitteineen ovat auttamattomasti jo ikäloppuja enkä voi lisätä sarjakuvaa muistoksi tuosta omaishoitoasiasta eikä KÄKÄTE -projekti ehdi tähän hätään meitä kauan eläneitä auttamaan 

2001: Intel julkisti Intel Pentium 4 -suorittime

Pikkukuva Где-то далеко (Somewhere Far Away)
Ladattu 29.11.2011 Theme song from "17 moments of spring" (Semnadtsat' mgnovenij vesny)
 Я прошу, хоть ненадолго
Боль моя, ты покинь меня,
Облаком, сизым облаком
Ты полети к родному дому,
Отсюда к родному дому.

Берег мой, покажись вдали
Краешком, тонкой линией,
Берег мой, берег ласковый,
Ах, до тебя, родной, доплыть бы,
Доплыть бы хотя б когда-нибудь.

Где-то далеко, очень далеко
Идут грибные дожди,
Прямо у реки, в маленьком саду
Созрели вишни, наклонясь до земли.
Где-то далеко, в памяти моей
Сейчас, как в детстве, тепло,
Хоть память укрыта,
такими большими снегами.

Ты, гроза, напои меня,
Допьяна, a не до смерти.
Вот опять, как в последний раз,
Я всё гляжу куда-то в небо,
Как будто ищу ответа.

Я прошу, хоть ненадолго
Боль моя, ты покинь меня,
Облаком, сизым облаком
Ты полети к родному дому,
Отсюда к родному дому.


Tämän postauksen kanssa on ongelmia. Ensiksi hävisi koko kirjoitettu teksti. Löysin sen välimuistista tallennettuna. Elämäni 1. löytö löytää teksti sieltä, minne kone sen piilottaa. 
Kiinteistöverotietoihin lähden hakemaan kopioita lapsuuskodin omistussuhteiden muutoksista. Tiekunta on nähnyt sen lomakiinteistönä ja verottaja näkee siellä vakituisen asunnon asukkaat 1900 -luvulta lähtien.

Kevään 17 hetkeä tuo mieleen valokuva 50 vuoden takaa. Löysin sen vieraasta valokuva-albumista. Kuinka lienee sinne joutunut? Olen aina puhunut suvun tervehdyttämisestä heittäytymällä kuninkaallisena satamajätkäseikkailuun.  Tänään näen seikkailun tuottaneen tuloksen kahdesta omista asioistaan huolehtivasta aikuisesta lapsesta. 

Olen loukkaantunut riemuylioppilaiden ylläpitämästä rekisteristä vm/1961. Heistä 5 on kuollut, mutta minulle on aviopuolisoksi merkitty vieras mies. Pyysin nimen poistamaan aviopuolisona, mutta tiedoksi. 
Mies on listalla 1. turvapuhelimen päässä, jos mummolla sattuisi olemaan hätä. Tänään hätä ei ole tämän näköinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti