tiistai 15. huhtikuuta 2014

15. päivä tai yö

Aamuhartaus 15.4. "Mikä on ihminen" osa 2

Hiljaisen viikon aamuhartauksissa kuullaan monologi "Mikä on ihminen". Monologi koostuu raamatunteksteistä ja virsistä. Monologin toisessa osassa ihminen menee itseensä. Lausuja: Leena-Kaisa Kivioja, Kotka Ohjaus: Aino-Kaarina Mäkisalo Hartauden musiikki: Siionin virsi 268:2-3, "Sanasi annoit meille", Virsi 37:5 "Sydämeeni Herra paina". Virret laulaa Leena-Kaisa Kivioja.

 

Jo 15. päivä piinaviikolla säpsäyttää radiokuulutuksena. Kaikki pääsiäisvalmistelut ovat aloittamatta. On tullut kaikkia kiinteistöveroehdotuksia olemattomasta lomakiinteistöstä. Kelakin vaatii tiliotteen tarkistettavaksi. Verkkokirjoittajan talon
Lukulehti on lakkautettu ollessani poissa koneen äärestä. 

Tarvitsen nettivastaavan apua lisätäkseni linkkejä oppimispäiväkirjan sisällysluetteloon. Lukulehti saa toimia alustana, mihinkä tällä verkkokirjoittamisella olen pyrkinyt. 

YHDESSÄ ELÄMÄ KANTAA
Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry 15 vuotta juhlaseminaari:

Juhlapuhe: Elinikäinen oppiminen
Sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haatainen


6.2.2000
Selviämistarinani  elossaoloilmoitus
Kotisivuni ovat Oppimispäiväkirjan sisällysluettelo.
Kriisinhallinta-ajan olen käyttänyt uudelleen oppimiseen,
vaikka se ei liity ammattiin, vaan elämäntaitoon.
Koulutus on avain, jolla hallitsen muutosta,
toteutan omia tavoitteitani ja huolehdin kansalaisvalmiuksista.



Muutoksesta on kyse, sen hallitsemisesta ja omien tavoitteiden toteuttamisesta. Meidän sodan aikana syntyneiden kansalaisoikeuksista ei kukaan huolehdi, jos minä itse en huolehdi omista oikeuksistani ja velvollisuuksistani. Meille/minulle on annettava se, mikä meille/minulle kuuluu KERJÄÄMÄTTÄ.

Ihmisestä on kyse. Luonto huolehtii toisin kattohaikaran pesässä. Myrkkyä syönyt puoliso tekee pesällä rituaalit pesän puolustamiseksi pesänryöstäjiä vastaan. 

Viimeisenä kuorituneen poikasen kohtalo on toinen. Kaksi ensimmäistä poikasta ovat vahvempia kuin heiveröinen kuopus. Jos se ei jaksa pitää puoliaan kerjätessä ruokaansa, se nälkiintyy. Lopuksi se työnnetään pesästä pois. Elinvoimaisimmat jatkavat kattohaikaroiden sukua. Niillä ei ole vanhemmistaan huolehtimisvelvollisuutta. On vain huolehdittava lajin säilyttämisestä.  

 

Palaan päiväjärjestykseen, lähden asiointikierrokselle hakemaan tarvittavia kopioita. Tietokoneet lisälaitteineen vanhenevat. Asiointiin nettipankissa tarvitaan virussuojat ja tulostimet paperiversioiden ulossaamiseksi. Aiheeton ulosotto on selvitettävä puhelimella. Paljastuukin, että viitenumero vinksahtaa välillä ja lasku joutuu manuaaliseen käsittelyyn. Mitä tekee sihteerikkö? Hänen mielestään on oikeus ja kohtuus antaa sairaalamaksu ulosottoon ilman oikeudenkäyntiä. Mennään yli siitä, mistä aita on matalin. Otan yhteyttä puhelimella ja vastaaja lupaa hoitaa aiheettoman ulosoton INTRUM JUSTITIAn  kanssa puolestani. Perusteluksi esitin nettipankista etsimäni maksetun laskun tiedot. 

On meillä edunvalvojat, kansanedustajat ja ministerit, jotka katsovat oman etunsa hoitaessaan yhteisiä asioita nuoruuttaan, hulluuttaan, järjenköyhyyttään pudottaakseen meidät ulkopuolelle yhteiskunnasta.  

Juice Leskinen - Viidestoista - YouTube

Oliko viime yö jo 15. vai vasta tuleva? Painajainen lisätyillä mainoksilla on tämä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti