perjantai 13. joulukuuta 2013

Ketjukirjeristeily


                                      Kirjeryhmäläiset

KETJUKIRJERISTEILYLLÄ

Puolueiden puheenjohtajat istuivat tv-tentissä selitellen rakennepakettia ja kriisin syitä. Kirjoittajaryhmä nautti täysihoidosta Tammivalkamassa meren rannalla. Kuva ei saanut julkaisulupaa Verkkokirjoittajan talossa phnet.koti.fi -sivulla. Muuton yhteydessä kuva tuli esille. Kaikki muu välilehdille tallentunut joutuu dnan tuhoamisvimman kohteeksi. Hei sitten, heti sain lupauksen siirtoavusta uuteen osoitteeseen. Näin meitä opetetaan.

Käsinkirjoitetut kirjeet olivat hyvää harjoitusta opetella verkkokirjoitustaitoja. Vanhalta koneelta en ole niitä enää lukenut koneesta saamani sähköiskun pelossa. Alkuperäiset kirjeet on tallessa ja tulostetut taidepaketissa. Kuluneet vuodet ovat jättäneet jälkensä itsekenenkin elämään. Näin jouluna muistan meitä kaikkia. Meidän unelma Mansikkapaikasta elää. 

Sisaruksille lähetin julkaisun SUURIA SANOJA pieniä askelia, jäissä olevan projektin loppuraportin sukupolvenvaihdoksesta ja inhimillisten voimavarojen kehittämisestä Swot -analyysin neljä kuvaa. Vahvuuteni - Heikkouteni, Mahdollisuudet - Uhat.

Meillä jokaisella on omat vahvuutemme ja heikkoutemme henkilökohtaisesti. Mahdollisuudet ovat tallella yhteiskunnassa, joskin niitä ollaan muuttamassa toisten mahdollisuuksiksi viihde- ja vapaa-aikaa varten. Näistä kasvavat uhat aina vain suuremmiksi. 
Ketään kuvassa olevista ei ole fb-kavereitani. Yritin vuodatuksen kautta pitää yllä kirjoitusryhmää "Kirjekettu" netissä, mutta nyt se ajatus on kuollut ja kuopattu omistajavaihdosten kautta.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti