maanantai 22. syyskuuta 2014

Tänään tahdon niin: 39. kirje

vko 39
Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn 15. kysymys 
15. Onko mielestänne ihanaa elää juuri nyt?
o Kyllä 
o Ei 

Ihana -sana ei ole kuulunut sanavarastooni. Tänä päivänä kaikki on yhtä ihanaa kuin pienet tytöt pyysivät lähtemään metsään kivitaloille. Siinä he seisovat kivellä metsäretken päätteeksi. Lapsen mielikuvitukselle ei ole mitään rajaa, olihan heillä saari keskellä viljapeltoa. 

Kyselin sähkölinjan rakentamisesta Vihtaniemen  kunnanmökkiläisille. Meidän suku vuodesta 1900 siellä asunut ilman mukavuuksia ja lahjakirjaosuuden siirtyessä meille ei olla kuin allekirjoitusta vaille sähkölinjan tieltä puiden kaatamista varten.
- Rakentakaa omalla luvalla niin kuin kaiken muunkin kunta on tehnyt omalla luvalla. Vahvistin sopimuksen allekirjoituksellani ja kysyin linjan vetämistä omaan käyttöön.
- Eihän sinne kukaan rakenna, tokaisi allekirjoituksen saanut.
- Minä rakennan. Tuosta ajasta on kulunut 14 vuotta enkä ole saanut mitään aikaan. Hirvenmetsästys alkoi eilen ja toivon kruunupäiden käyttävän suojavyöhykettä hyväkseen rauhoitusalueena. Ihmisinä olemme häädettävien listalla kuntauudistuksessa.

 
12.3.1997 

Vitas - See You Later/Do Svidaniya (Ro/Eng Sub)

Aamuhartaus 19.9. nuorisotyönohjaaja Laura SuomelaNuorisotyönohjaaja Laura Suomela, Tampere. Hartauden musiikki: "We exalt your name", es. Kari Jobe ja Matt Maher.


Areena uudistaa sivujaan ja estää kuuntelemasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti