maanantai 8. syyskuuta 2014

Tänään tahdon niin: 37. kirje

vko 37
Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn  13. kysymys
13. Oletteko usein huolissanne tulevaisuudestanne? 
o Kyllä
o Ei 

Sekaisin kuin helluntaiepistola  Tulokset tälle helluntaiepistola | Meänkielen sanakirjan mukaan.
Liknande ord... ordspråk


 Kumma siellä kumma täällä ja sitä kaikki ihmettelee / tytär vanhempiensa hoitajana.
- Älkää mistään huolehtiko! Hiljaisuuden retriitti oli alkamassa Siikaniemessä. Näillä sanoilla Repo jätti meidät puhumattomina viettämään retriittiä. Olin palannut kahden kuukauden lomalta vanhempieni luota. Halvaantunut äiti sai olla kotona, loman lopulla isällä todettiin syöpä. Työ keskeytettynä vei tilin miinukselle 20 000 mummonmarkkaa. 
Vanhemmillani alkoi sairaalakierre. Koskaan en menisi heidän hoitajakseen. Suurin huoli oli, kuinka saisin velan maksetuksi. Retriitti aukaisi toisen mahdollisuuden.

Sijoittajat aloittivat Käsityöläistalossa nurkanvaltauksen. Luulivat saavansa käytäväneliöt ilmaiseksi, mutta joutuivatkin maksamaan niistä osakkeenomistajille käyvän hinnan. Niillä rahoilla maksoin velkani. 
Vuoden kuluttua tein päätökseni lähteä vanhempieni hoitajaksi kirkonkylän osakkeessa syntymäkuntaani.
Se oli jotakin ennen kuulumatonta, kun kunta ryhtyi purkamaan laitospaikkoja ilman korvaavia avopalveluita. Olin tehnyt päätökseni, jonka kestävyttä kaikki epäilivät, kunta ja valtio yhteissopimuksella olivat häätämässä minua pois antamalla asetuksen omaishoidontuesta 1993. Tämä asetus muutti kaiken valtion maksaman rahan käytöstä kunnan tehtävästä vanhusten hoidossa. Raha kierrätettiin minun kautta perimällä isältä palvelumaksuna takaisin kunnalle minun tekemästä työstä. Ennen maksamista vähennettiin verot.


Siellä sitä mennään ja sukka toisessa jalassa / nainen työasussa  valokuvaThe Book.
Voimauttavan valokuvan perusteet -kursilla aukesi monta asiaa, joilla minua oli yritetty painaa maan rakoon. Sukupuoli ja syntyperä olivat rankimmat halveksunnan aiheet. Aikakauslehden kokoinen suomennettu Uusi Testamentti sai voimauttavat valokuvat. 
Kun puhutaan naispiispasta, naispresidentistä tai mistä tahansa naisena, näkee puhuja naisen työasun ja jalat, stay up -sukissa toinen valahtanut nilkkoihin, korkokengissä. 

Hierojien edunvalvoja leimautui rasistiksi, kun tervehti kadulla. Hieroja on kuin katuhuora, pitää hieroa "kuka kysyy, kuka maksaa" -periaatteella. Mitään viisaampaa en ole kuullut hänen sanovan koko kansanedustajakautensa aikana. Ohimarssin ajaksi siirryn kadun reunaan painaen pään alas, kun keisari uusissa vaatteissa ohittaa tuntemansa naisen. 

Kumma reki sano piru ko karhia veti ku ei ole koskhan keliä / hallitus omaishoidosta.
Päättäjäsukupolvi on ehkä kuullut hölmöläisen hevosesta, mutta ei koskaan ole verrannut pirun vetämää karhia rekeen eikä keliä milloinkaan. Hulluilla on aina purjetuuli, siinä on purjehdittu kuin Nokian ihme - takana loistava tulevaisuus | Yle Uutiset | yle.fi

Takana loistava tulevaisuus tuli ensimmäiseksi mieleen tulevaisuuden huolesta. Kun tyhjästä ei nyhjästä on paluu tulevaisuuteen Kelan muovaama tulevaisuuskuva. 
 
Lukulehti Verkkokirjoittajan talossa on paikallaan keppiin sidottuna. KeskiKarjalan Neloset ilmestyivät aikansa lukulehtenä, mutta sen sisältö vaihtui näytön paikaksi.

 
29.11.2011 - "Keski-Karjalan Neloset laitettiin telakalle. Moni on ehtinyt asiaa pahoitella. Moni on asiasta hyvilläänkin. Tiedän sen siitä, kun allekirjoittanutta"  

www.karjalainen.fi/.../keski-karjala/372-nettilehti-sai-tarpeekseen-kiviree...
3.11.2012 - Uutisia Joensuusta ja muualta Pohjois-Karjalasta, kotimaasta ja ... Keski-Karjalassa on ilmestynyt nettilehti nimeltä Keski-Karjalan Neloset.
4.11.2012 - "Keski-Karjalan Neloset perustettiin noin neljä vuotta sitten uutisoimaan Keski-Karjalan asioista. He keskittyivät uutisoimaan Keski-Karjalan ... "
Samassa liemessä kiehutaan siellä ja täällä sotepalveluja hämmennellessä. 

6.2.2000
Selviämistarinani  elossaoloilmoitus
Kotisivuni ovat Oppimispäiväkirjan sisällysluettelo.
Kriisinhallinta-ajan olen käyttänyt uudelleen oppimiseen,
vaikka se ei liity ammattiin, vaan elämäntaitoon.
Koulutus on avain, jolla hallitsen muutosta,
toteutan omia tavoitteitani ja huolehdin kansalaisvalmiuksista.
15.1.2006
Kiitän kaikkia pelastustyöhön osallistuneita

 

Selviytyjät

Survivor - Selviytyjät vie katsojat mennessään. Seikkailusarja on rikkonut useita katsojaennätyksiä, ja sitä tituleerataan maailman mukaansatempaavimmaksi tv-show'ksi. Joukon uhkarohkeita kilpailijoita tulee selviytyä hengissä äärimmäisen rankoissa olosuhteissa. Liskot, myrkkykäärmeet, krokotiilit ja vaativa sää eivät ole ainoita, jotka uhkaavat kisailijoita. Joka jakson lopussa kokoontuu heimoneuvosto valitsemaan sen seikkailijan, joka joutuu pelistä pois.

Samaistun Survivor -johtajaan. Menestystarinat kirjoitetaan toisenlaisista kukkaronvartijoista. He ovat vaikuuttaneet minunkin selviytymiseen järjestämällä sotatilan Tiekartta Länsirannalla. Verottaja viivyttelee oikaisupäätöstä, jota olen odottanut vuodesta 1999, kun kunta katsoi lapsuuskodista tulleen Lomakiinteistön.

Päättäjät Kelan takana tietävät heikkouteni työssä, johon tarvitaan 5.4 työaikalakia noudattavaa hoitajaa. Omaishoitajan kymmenestä vuodesta 24/7 työssä kertyy 54 miestyövuotta. Sitä ei lasketa työhistoriaan edes rauhan välikappaleille.
Kelan-täti nostetaan istumaan tuolille, kynä käteen ja paperi eteen kehoituksella.
- Piirrä ruusu jos muistat.

Minä häpeän meidän päättäjien tekemiä päätöksiä, kuinka he hoitavat hoitoa tarvitsevia ihmisiä.
Heidän tarinaansa kerrotaan menestystarinoina, vaikka lopputulos jää kauemmaksi miinuksen puolelle +/-0 tasosta. 

SWOT-analyysin 2. kuva - heikkouteni:
Paluu tulevaisuuteen "jatkuu kiinalaisessa helvetissä". Nyt vielä suuremmalla syyllä kun idän ja lännen välit ovat kiristyneet ja sieltä katsottuna Venäjä on Kiinan länsinaapuri. 
Kävin opintomatkalla kiinalaisessa helvetissä ja panin merkille elämän jatkumisen kuoleman jälkeen samana kuin eläessä. 
Neljänteen käskyyn liittyy lupaus. Vuoden 2012 käännös:  
Kunnioita isääsi ja äitiäsi, niin kuin HERRA, sinun Jumalasi, on sinua käskenyt, että eläisit kauan ja menestyisit siinä maassa, jonka HERRA, sinun Jumalasi, sinulle antaa.
Siinä on tulevaisuus ja toivo.   

Vieläkin on mielessä www.neloset.fi , josta katsoin aamuisin, mitä verkkolehden levikkialueella tapahtui. Verkkokirjoittajan talon pöydällä se säilyi keppiin kiinnitettynä. Sitten kotisivukone ilmoittaa, ettei ole enää käytettävissä. Onneksi ei tullut tekstiviestillä turvapuhelimeen. Se olisikin toinen juttu, jos käyttämäni palvelu loppuisi kuin kananlento. 

Olin kaukaa viisas tallentaessani linkit toisaalle varmuuden vuoksi.
Lukulehti -linkki korvaa oman näytön paikan valmiissa maailmassa. Uutiset kertovat toisen todellisuuden terrorismin hävittämisestä. Monesko lienen hävitettävien listalla, sen ajanvarausnumero ilmoittaa. Se on julmaa lopun odottamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti