lauantai 11. joulukuuta 2010

Miespolvet vaipuvat unholaan

Luonnossa on taistelu elämän jatkumisen puolesta. Ihmisiä uhkaa sukupuuttoon kuoleminen. Katsoin trumpettikurkien pelastajista dokumentin, mitä ihminen voi tehdä uhanalaisten lintujen pelastamiseksi. Sama menetelmä sopii ihmisiin. Varsinkin kun pelastettavia oli 10 koneellisesti haudottua munaa. 

En vielä ollut verkkokirjoitustaitonen, ja siksi otin sen niin omakohtaiseksi yritykseksi lähtemällä omaishoitajaksi. Neljänteen ukkaasiin sisältyy siunaus.
"Kunnioita isääsi ja äitiäsi, (että menestyisit ja kauan eläisit maan päällä)."

Ja kuinka siinä kävikään. Siitä kertoo konekieliset käännökset, jota viestinnäksi sanotaan. Se on yhtä ymmärrettävää kapulakieltä taivaanmerkeistä kuin ravusta tulee syöpä. Grus Americana, Whooping kurki, Vinkuvat Nosturit ovat operaation kohteena. Hietakurki pääsi lemmikiksi. Joka suupala oli hänelle ojennettava syötäväksi. Kuntouttavalla ja kuntouttavalla työotteella on ero. Toiset selviävät elämään omillaan, toiset syötetään valmiiksi. Jos olet oma-aloitteinen syntymälahjaksi saatujen geenien ansiosta, sinut pitää vaientaa lailla. Siihen on tullut EU -direktiivi avuksi. Avustettavia riittää. 

Meille kirjoitustaitoisille lähetetään roskapostia peniksen pidentämisestä. Juhlissa metsäveljet nostetaan hameen alta puvun helmaan kissanrusetti kaulassa. 
Nobelin rauhanpalkinto odottaa tyhjällä tuolilla jatkoa Taivaallisen rauhan aukiolta alkaneisiin tapahtumiin. Vankeutta, kotiarestia ja kaikenlaista toisinajattelun tukahduttamista. Joulukin muuttuu Sinun jouluksi. Korvataan brändillä ja järjestetään Ahtisaari -päivät. Virossa nämä asiat ovat vielä muistissa ja käsitellään kirjakerhossa aikalaisten kokemusten valossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti