maanantai 11. elokuuta 2014

Tänään tahdon niin: 33. kirje

vko 33
Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn 9. kysymys  
9. Oletteko useimmiten onnellinen?
o Kyllä
o Ei 

Tutkija: Ryhävalas ei selviä Itämerellä – uusia kuvia (9.8.2014 20:56)
Valaan hairahduksen tallensin viime viikolla ja sen jälkeen alkoi tapahtua. Maanantaiaamuna aikaisin antamaan hyytymisarvoja. Jonottajia oli satamäärin muitakin ennen minua. Aloin jo epäillä tuleeko vuoroni ajoissa, ehtiikö näyte lääkärille arvioitavaksi lääkkeen määräämistä varten. 

Tuli pieni mutka matkaan sunnuntaina. Jääkaappi/pakastin sammui antamatta mitään merkkiääntä. Soitto Ouluun lähes 30 vuotta käytössä olleiden laitteiden väsähtämisestä. Mittaan korkeutta ja leveyttä oikean kokoisten laitteiden hankinnasta. Otan liedenkin mukaan uusittavien listalle. Huoltomies tarkistaa vielä mitat, mutta en osaa lähettää niitä tekstiviestillä. Mäntsälään meno jäi, mutta sieltä tultiin katsomaan, josko voisi olla avuksi. Ainakin kylmälaukut pelastivat puolisulaneet marjat.

Nyt odottelen sairaanhoitajan ilmoitusta, käytänkö loppuelämäni napapiikkejä. Olenkin niihin jäänyt koukkuun  erikoislääkärien muuttaessa hoidonkestoa loppuelämäksi.  En arvaile lääkärien määräysten lukutaitoa, mutta luetun ymmärryksessä tai tulkinnassa on puutteensa. Jokainen haluaa hoitaa minua omasta näkövinkkelistään, minkä sairauden vielä keksisi kaikkien lääkärikirjan sairauksien lisäksi. 

Punkkitauti leviää: purema aiheuttaa liha-allergian (10.8.2014 16:44). Punkista tiedän jotakin, mutta liha-allergia sain antibiooteilla kasvatettujen eläinten lihasta. Liha tuli vastenmieliseksi, joten lopetin sen syömisen. Vähitellen krooninen keuhkokatari parani. Muistan aina ihmeparanemiset, kun kohdalle sattuu parantaja/poppamies. Näin ei pitäisi tapahtua koululääketieteen mielestä. Valelääkärikin voi ansiokkaasti harjoittaa lääkärin ammattia niin kuin muutkin huijarit saadakseen itselleen etuutta.

Kerran onnellinen aina onnellinen. Apollo hymyilee muulloinkin kuin uuden vuoden yönä kerran koetuista onnen hetkistä.
"Ja ootteko mennehet milloinkaan
te aamulla järven rantaan,
kun aurinko noussut on aalloistaan
ja paistanut valkosantaan?
Vesi välkkyikö tyynenä heijastuin,
sumun keskeltä nousiko seijastuin
sadun saaret, niemet ne terheniset? -
Sitä utua unhota et. "


Ne onnelliset, olen kuullut sanottavan vammaisista ihmisistä. Kyllä Luoja hulluistaan huolen pitää enkä esitä Geriatric depression screening scale, GDS -kyselyn vastauksia muille kuin kyselyn antaneelle lääkärille, joka ei erota psykiatrista sairautta neurologisista kipuoireista hermotulehduksessa.

Kerran omaishoitaja aina omaishoitaja, sijoittajien ahneutta järjestyi rahat 10 vuoden palkattomaan työhön.  Enemmän kannan huolta omaishoitajan jaksamisesta kuin kunnan olemattomista rahoista, jotka virkamiehet kukkaronvartijoina luulevat maksavansa omasta pussistaan.

Venäläiset kaivoivat auki juoksuhautoja Kuuterselällä (10.8.2014 8:49)

Kolumni: Venäjän ja lännen kriisi alkoi jo 8.8.2008(10.8.2014 8:01)

Johtava Venäjä-tutkija: Ukraina, voit pärjätä kuin Suomi talvisodassa

35
Haluatko lukea koko artikkelin? Hanki rajaton lukuoikeus:
Jos artikkelin lukemiseen pitää hankkia lukuoikeus, pitäkää artikkelinne. Ymmärrän kyllä, se on teidän tuotteenne soveltaa Talvisodan henki hellekesään sopivaksi Ukrainassa. 

Ohjelma on kuunneltavissa Yle Areenassa vain suorana

  Keinun naru kuristi 10-vuotiaan Hailuodossa

 

Kyllä se vaan niin on, että uusilla kehyksillä ja aurinkolaseilla muutat ilmettäsi nopeasti ja helposti :)

kuva Optikko Nyman:  

 

 

Johnny & Ann Christine Eksynyt kokonaan oon

Monta vaaraa on koulunsa aloittavan tiellä. Naapurit muuttivat uudelle paikkakunnalle, kun poika meni ekaluokalle. Koulumatkalla pojat heittelivät keppejä sähköjohtoihin. Valokaari surmasi mukavan naapurin pojan.
Poikienkaan ei tarvitse aina olla poikia. Ehkä koulumatkan turvallisuudesta ei oltu puhuttu kotona. 

Minäkin eksynyt kokonaan syntymä-kunnassa, ettei siellä ollut koulunkäynti-  eikä elämisenmahdollisuutta, tallasinhan jonkun isokenkäisen varpaille, enkä vain yhden vaan kaikkien joilla oli mahtava peräsin ja pulleat purjeet



KKN: Tutkijat ovat taas tutkineet. Hyvä niin, koska nyt ymmärrämme taas paremmin Euro-kriisiä ja poliittista päätöksentekoa!
"Simpansseilta meille periytyy kenties aggressiivisuus, kun taas bonobojen kanssa yhteistä on seksin harrastaminen ilman lisääntymistarkoitusta."

NÄIN SE ON NÄHTÄVÄ: Humalajoki

Kotisivuni Lukulehti Verkkokirjoittajan talon pöydällä keppiin kiinnitettynä herätti hinkuja lukijoissa. Sitten se lakkasi vain olemasta. Linkin osoite Lukulehti muuttui dnan vehkeilyn takia Näytön paikaksi. dna antoi häädön phnetin kotisivutilasta. Uuden turvapaikan sain nettihotellista kuin sotaakäyvien maiden pakolaiset kirkoista ja pakolaisleireiltä. 

Tämä on sotaa kotimaassa, joka jää Eu:n ja Venäjän valtataistelun varjoon. Tiekartta Länsirannalla on samaa sotaa Israelissa palestiinalaisia vastaan kuin Vihtaniemellä tiekunnan sijoittajien aloittamasta sodasta alkuperäisten asukkaiden hätää kärsiessä.  

SUURIA SANOJA  pieniä askelia -julkaisu sisältää kaiken omaishoidosta, särkymisestä ja kukkaronvartijoista. Lopputulos kavaltamisesta kukkaronvartijana on muukalaisille hautausmaa lapsuuskodin uimarannassa. Se on kirjoitettu aikojen alussa ja minusta tulee sen toteuttaja 2014. Sainhan vielä Rantalan Kiinteistöyhtymän nimellä eilen tiekokouskutsun. Perille ei ole mennyt ilmoitukseni, ettei meidän yhtymä tunne tuota nimeä. Tiedot on Vihtaniemen yksityistien hoitokunnan antamat, kun 100 -vuotinen omistajuus piti katkaista muuttamalla metsätila Lomakiinteistöksi 24 ha metsätontilla.
Kunnan juostenkustut juoperot niemenpään mökkiläisille alkuperäisen ohjeilla.


Vertaisohjaaja

"Tie tehkää suoraksi, te laaksot, notkot nouskaa,

te vuoret vaipukaatte tasaisiks' sileiksi."

* * *

ATK-taidot

Tietoyhteiskunta kaikille

Poliisi ampui mustan nuorukaisen USA:ssa ... - Yle

- Voihan juma, hämmästelivät palomiehet torilla, kun näkivät tutun naisen mustimmista mustimman miehen seurassa.
- Voihan juma, sanoi Isä Juntusen koulusta valmistunut mieshieroja, kun Kalle-Guru esitteli, kuinka hän viimeistelee naisen hieronnan pussaamalla molemmat tissit lopuksi. 
Olimme juuri seuranneet lääkärihierojan järjestämää ruumiinavausta jonkun kaverin luvalla. Ruumiinavaus - HUS
- Sinun jäljiltä en kehtaisi mennä kotiin, sanoin lääkärin ominaisuudessa avausta harjoitelleelle hierojalle.   
Tämä oli enne, sihteeriköstä tuli hautausurakoitsija omaa suuntautuneisuutta seuraten. Vainajat eivät vastusta, totesin toisessa yhteydessä, kun rohkeus ei riittänyt kohdata äitiä elossa. Siellä ovat kumpikin samassa haudassa kahdessa kerroksessa arkku alla, uurna päällä. Siellä on uurnapaikkoja enemmän kuin suku tarvitsee.
- Ja minulleko aina sattuu ja tapahtuu laillistettuna hierojana ja omaishoitajana?  

Sattumukset ovat toisten järjestämiä, kun mistään ei ole lakia meille elämänohjeeksi. On noudatettava kymmentä käskyä ja ensisijaisesti 4. ukkaasia vanhempien kunnioittamisessa. Muita piäsnuatikoita koskee 4. ukkaasin selitysosa asioiden hyvässä ja huonossa hoidossa. Se koskee ministereitä, kansanedustajia, asiantuntijoita, jotka omaneduntavoittelussa hoitavat yhteisiä asioita. Ateisteina heiltä puuttuu taustatuki, jos he kunnioittavat jumalanpalvelusta läsnäolollaan virkansa puolesta.

Tämänkö mustan ystäväni ampui amerikkalainen valkoinen sheriffi, vaikka hän oli nostanut kätensä ylös ja oli polvistumassa sheriffin eteen.
- Mitä perkeleitä te luulette olevanne pyssyinenne poliisit ja muut virkanimikkeeseensä vetoavat.

Rätyllä oli sana "selvää" hallussa haastattelussa, josta jäi vain mieleen "sehän on ihan selvää".
- Tämä on selvää pässinlihaa, sanoi työvoimatoimistonjohtaja haastattelussa, kun olin aloittamassa uudelleen työtäni 10 omaishoitovuoden jälkeen. Nyt vain kalliissa vuokrahuoneessa, kun sijoittajat ottivat velattoman työhuoneeni välimiesoikeudella uhaten.
Onko työntekeminen valtiovallan suojeluksessa vai edunvalvojatko meillä ovat viemässä vanhojakin naisia katuhuoraksi EU:n alueelle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti