tiistai 20. toukokuuta 2014

Se on elossa

lauantai 23. lokakuuta 2010

Käännös konekielellä

Verkossa kirjoitettua, SUURIA SANOJA  pieniä askelia -julkaisu sisältää kaiken omaishoidosta, särkymisestä ja kukkaronvartijoista ja Lukulehti  -linkit on siirretty uuteen osoitteeseen nettihotellissa.  
http://kleinitar.info/MaireTirkkonen/

Ongelma on siinä, että olen aina ollut edelläkävijä, mutta tietokoneet ovat vanhentuneet. Lopparien suosittelema 1. PC  käytettynä ostettu kone. Lahjaksi saatu Vista palveli aikansa, mutta tänään ohjelmista on uudemmat versiot enkä saa niitä auki tällä koneella. Kuitenkin hyvä uutinen, ettei mitään ole menetetty. Ikää vain on tullut lisää eikä vain minulle vaan kaikille muillekin.

Tänään en ajatellut jumittuvani koneelle, mutta toisin kävi. Illalla vaihdoin ahtaassa huoneessa järjestystä. TV oli sammunut jo monta päivää sitten. Olkoon, ostan uuden kun tarvitsen. Haarotinpalan tarvitsin tietsikan kaapelimodeemia varten. Siinä pistokkeita kokeillessa heräsi TV eloon sopivasti Buddenbrookien aikaan. Nyt on aikaa katsoa se uudelleen, kun on äänestetty EU -vaaleissa ja elän tätä päivää.

Buddenbrookit 
UUSINTASARJA. Lyypekiläisen kauppiassuvun tarina on jo entuudestaan tuttu Ylen kanavilta. Tämänkin uudistettu versio on ehditty esittää aiemmin. Kaksiosainen minisarja perustuu nobelisti Thomas Mannin ensimmäiseen, vuonna 1901 julkaistuun romaaniin. Sukusaagassa tavataan Buddenbrookin kauppias perhe, jonka pää, Jean Buddenbrook, haluaisi vetäytyä eläkkeelle. Hän toivoo lastensa Thomasin, Christianin ja Tonyn ottavan vastuun kauppiaskunniasta. Suvun etu vaatii kultakin perilliseltä suuria uhrauksia.

Me Tirkkoset....
Meitä on työnnetty syrjään omalta maalta, joka on ollut suvun hallussa vuodesta 1900 lähtien. On alkanut sota Tiekartta Länsirannalla. 

Aarre meressä -

Rantala Vihtaniemellä 1900 >>>>>>
Vihtaniemen uusrikkaat sijoittajat tekivät virhearvion lähtiessään rantatonteilleen vedenhakuun. Siinä samalla oli taka-ajatuksena ottaa maa johtajan huvilatontiksi tämän päivän menetelmillä viekkaudella ja vääryydellä.


Mitä Martti Ahtisaari opetti Peter Gabrielille Suomesta? (20.5.2014 7:40)
Rauhannobelistina Katujätkä -projektissa
Minua on opetettu Katujätkä -projekteissa, nuorten työllistämiskokeilussa. Minun puolelta kaikki oli hyvin. Kysyin tilaisuuden saaneelta nuorelta harjoittelusta yrittäjäjksi.
- Ei riitä resurssit, Ei kiinnosta pätkääkään.

Saman sain kuulla koulutusrahastoa koskevan lain porkkanasta tutkinnon suorittamisesta Ahtisaaren allekirjoituksella vahvistettuna. 

Yrittäjän  ammattitutkinto 
Yrittäjän ammattitutkinto



"Tähän asti ei edemmäs
on sinun ylpeitten aaltojesi raja."

IKÄ

LAKI:
Yrittäjänä, maatalousyrittäjänä , omaishoitajana ja perhehoitajana
toimittu aika ei kerrytä työhistoriaa.




Yrittäjän erikois- ammattitutkinto 
 Yrittäjän erikoisammattitutkinto

Sukupolvenvaihdos

Inhimillisten voimavarojen kehittäminen

2005-2006

projekti:
omaishoitajan vertaistuki verkossa

Kertomukset kirjaksi -verkkokurssi
Potentiaalisten ongelmien ja mahdollisuuksien analyysi

OMAKIRJA-CD-rom

 
Minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Rauhannobelistia pyydettii sovittelemaan Tiekarttaa Länsirannalla. Hän kieltäyty vetoamalla kansakoulunopettajakoulutukseen.
- Ei riitä resurssit. 
Ja tuskin häntä enää kiinnostaa pätkääkään miten me kotimaassa selviämme laadittujen lakien valossa. Viihteellä on paljon enemmän ulkolaisia opastettavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti