maanantai 20. lokakuuta 2014

Tänään tahdon niin: 43. kirje

vko 43
Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn  19. kysymys
19. Onko elämä mielestänne innostavaa? 
o Kyllä 
o Ei 

Koskaan en tuntenut eriarvoisuutta aloittaessani alakoulun Koivuharjun kamarissa, toisessa kamarissa oli alakoulun opettajan sängynpaikka. Elämä vei mukanaan köyhyydestä huolimatta. Käytiin kirkossa sunnuntaisin ja pyhäkouluakin oli tarjolla.


Tähän päivään tultaessa olen joutunut suurennuslasin alle. Miksi olin tullut vanhempieni hoitajaksi? Joku kiville karahtaminen täytyy olla takana ja nyt olen pakomatkalla.
- Minä tulen, lupasin isälleni ja sen lupauksen pidin ja jatkan siitä tunnetuin seurauksin.  Se aukaisi neljännen käskyn vanhempien kunnioittamisesta. Kaikki johtajat ovat neljännen käskyn selitysosan varassa.


Ensiksi tutustuin Miinaan ja mailman ihanimpiin tyttöihin. Sen jälkeen hankin itselleni The Book'in. Näillä mennään innostuneina elämästä tulematta hulluksi. Vain elämää ei sen enempää, kun sanojen kaksoismerkitys kasvaa draamaksi.

Voimauttava valokuva paikassa Helsingin Kirjamessut
Tervetuloa moikkaamaan Miinaa Helsingin kirjamessuille ja kuulemaan terveiset Frankfurtista!
YLE uutiset:
"Maailman ihanin tyttö on kirja, jossa mielikuvitus, toiveet ja unelmat kohtaavat karun todellisuuden. Kirja avaa lukijalleen oven näkymättömissä olleisiin asioihin ja nuorten tyttöjen toiveisiin."

"Upea ja liikuttava kirja maailman ihanimmista tytöistä. Tänä aikana tyttönä on rankkaa olla ja kasvaa naiseksi ! Hienoa Miina !"
Miina on paikalla Maailman ihanin tyttö -osastolla 6F122 koko messujen ajan to-su 23.-26.10.






Maailman ihanin tyttö on kirja, jossa mielikuvitus, toiveet ja unelmat kohtaavat karun todellisuuden. Kirja avaa lukijalleen oven näkymättömissä olleisiin asioihin ja...
yle.fi


The Book - Uusi testamentti - Kristillinen kirjakauppa
 

Trendikkään näköinen Uusi testamentti on tuplannut Raamatun myynnin Ruotsissa. The Book - Bible Illuminated sisältää isoja, näyttäviä ja laadukkaita kuvia. Raamatun tekstiin yhdistettyinä kuvat yllättävät lukijan ja herättävät uusia ajatuksia. 


Tekstistä on jätetty pois luvut ja jakeet. Sen sijaan joitakin lauseita korostetaan alleviivauksin tai nostamalla ne tekstin keskelle isokokoisiksi sitaateiksi lehtityyliin.
Kannattaa tutustua tuotteeseen, joka on saanut Ruotsissakin upean vastaanoton!



Näistä molemmista kirjoista löydän itseni maailman ihanimpana tyttönä ja naisena työasussa aikana, jolloin käydään arvokeskustelua kodista, uskonnosta ja isänmaasta. Kuuluuko kaikki kaikille vai jätetäänkö osa ihmisistä kirkon ja yhteiskunnan ulkopuolelle?

Väitös: Uskonnonopetus irti tunnustuksellisuudesta ja yksinomaan koulujen tehtäväksi (19.10.2014 9:08)

Vanhoilliset katoliset piispat hylkäsivät homoille ...

MAX ROSSI / REUTERS
Arkkipispat ja kardinaalit ottivat osaa kirkolliskokoukseen Vatikaanissa.
Arkkipispat ja kardinaalit ottivat osaa kirkolliskokoukseen Vatikaanissa.18.10.2014

Maailma kylässä Tuomari Nurmio: Paavi Roskapankissa - Live 28.5.2011
"Toivon ettei Jeesus enää koskaan
astu tähän pahaan maailmaan
Hänet puettaisiin viittaan ja orjantappuraan
ja naulattaisiin ristiin uudestaan

Halleluja!”
Saman totesi Chicagon lakimies. Näin ei olisi käynyt, jos hän olisi saanut toimia puolustajana.

Verkkolehti Värtsimaanantaikappale

selvisi minulle, kun annoin palautteen tuotteesta tilaajalle. Te kyllä tiesitte, mitä teitte maanantaikappaleita jakaessanne. Värtsin sivut ovat positiivisia viikon varrella. 
Sana on vapaa: 12 vastausta kirjoitukseen Viikon puheenaiheet, vko 43 ei jättänyt sanattomaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti