maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kertomista ja jakamista

Viikon puheenaiheet
Viikon puheenaiheet
by Värtsi • 28.3.2016 • 1 Comment >
45 Comments
Sana on vapaa. 

Jätin henk.kohtaisen kommentin verkkolehteen KKN:n lakkauttamisen jälkeen. Sain silloiselta päätoimittajalta kipakan vastauksen ja toimintaohjeen positiivisten ihmisten etsinnässä. Se riitti minulle, etten ollut tervetullut Värtsilän verkkolehden sivuille. KKN loppui samaan kilpalaulantaan ja oman mielipiteen viemiseen Seinäjoen tangomarkkinoille.

Joka aamu käyn Värtsin sivuilla immateriaalisesti jälkeä jättämättä. Se on minun Karjalan kierrokseni lähtemättä mihinkään. Vapaa sana nostaa esille harmin aiheita ja vetäytymistä pois kirjoittajien joukosta. Yksi tykkää tytöstä ja toinen tytön äidistä tai kirjoittaa vain oman mielipiteensä.

- Toivon että Värtsiin palaa sopu kirjoittajien ja kommentoijien välillä. -Mikko
Halusin kurkata Mikon profiilia, mutta turhaan, eihän se auennut. Kaikki kirjoittajat ovat turvassa ainakin Värtsin sivuilla.

Kun itse kysyy ja itse vastaa, ei tule erimielisyyttä. Jatkan yksinpuhelujani blogissa ja naamakirjassa ketään loukkaamatta tuottamuksellisesti ja tarkoituksella. Joku veti herneen nenään ja siihen loppuivat sanalliset tykkäykset. Jokaisella on oikeus omiin mielipiteisiinsä, minullakin, vaikka joku luulee tietävänsä paremmin kuin itse tiedän omat mielipiteeni. 

Facebook Twitter Google+ Kerro
Lukijoille kerrotaan ainakin lottovoitot.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti