maanantai 6. heinäkuuta 2015

Tammikuun juhlagaalasta kesäjuhliin

Erwin Schrott, "Madamina, il catalogo è questo" (from Mozart's Don Giovanni)

 

tekijä: ErwinSchrottOfficial 4 vuotta sitten 64 497 näyttökertaa
Madrid, 21/01/2011 - Plácido Domingo's 70th Birthday Gala @ Teatro Real.

Erwin Schrott: Madamina, il catalogo è questo

tekijä: GBopera Channel 2 vuotta sitten 27 158 näyttökertaa
W.A.Mozart: Don Giovanni Prager Philharmonie Marco Armiliato 
Waldbühne, Berlin, 16. August 2011.




Taloussanomien otsikko ei suostunut aukeamaan, vaan käytin kiertotietä päästäkseni eteenpäin. Käsillä on lukitseva voima, mitä tiukempi puristus, sitä pidempi pysähdys. 
Mä silmät luon ylös taivaaseen ja yhteen käteni liitän. Tämäkin vielä, Kreikan ja Suomen uskonnolliset erot. Olen jäävi sanomaan mitään, kun harharetken seurauksena istun kyynärpäihin nojaten Otavassa. Olin jo löytänyt oman potilasjärjestöni syntymävamman perusteella. 
Vaihdoin vain osoitetta, mutta kirkkokin vaihtui muuhun uskonnolliseen yhteisöön. Maistraatti oli saanut toimeksiannon. Hiilimies totesi suurista käsistään, että on nopea siunata ristimällä kädet. Kummitätini sai vapautuksen tehtävästään ristimällä kädet kyynärpäitä myöten.

 
Kattoteatteri 2000 - 2015 

Viime päivinä olen pähkäillyt, kuinka minusta tuli sijoittaja. PäijätHämeen puhelinjäsenkirja vaihtui kahdeksi osakkeeksi. Olen sitä säilyttänyt kuin vanhaa rahaa. Tarvitsin puhelimen ajanvarauksia varten. Työpaikalla ei sitä häiriötekijää ollut. Joku olisi halunnut käyttää maksavan asiakkaan aikaa kertaamalla omia asioitaan. 

Pankit ovat vaatineet korttiensa vastikkeeksi maksamaan osuusmaksua. Jos eläisin kädestä suuhun, maksaisin laskut tiskillä suurilla palvelumaksuilla.  Ne ajat ovat olleet ja menneet, mutta Kela etsii suurennuslasin kanssa sijoituksiani. Kuinka rahasta tuli kompastuskivi yksityiselle ylivelkaantuneelle kukkaronherralle ja naapurimaan juhlakokoukseen osallistujalle? Rahalla ei ongelmia ratkaista, kun sitä on riittävästi, siitä ei tarvitse puhua. 
Asia ei ole loppuukäsitelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti