tiistai 1. huhtikuuta 2014

Turha toivo

Aika muuttuu ja me ajan mukana.  Onneksi ei kuitenkaan kaikki. Taidot säilyvät.

Koskaan et muuttua saa.

20.7.2008

Aprillipila fanin kustannuksella.

 28 февраля 2014 года

10.3.2012

Aprillipäivän jälkeen palaan päiväjärjestykseen. Joku on lukenut vanhoja tekstejä, jotka sopivat tähän päivään. Kevät tuli antaa toivon Luen Villen bisneksien loppumisesta. Toivon kuitenkin uutta tulemista  Lukulehti -linkin takaa löytyvän Syyssinfonian lopputyöstä. Siihen tarvitsen nettivastaavan apua siirtämään kopiot verkkoon. Joku sanoisi.
- Siirrä ite. Sen tekisinkin, mutta minulle ei ole suotu mahdollisuutta pysyä mukana projektikoulutuksista huolimatta. Rauhanruhtinas allekirjoituksellaan torppasi elämän jatkumisen sotakorvausten maksamisen jälkeen sukupolvelta toiselle. 

Esikuvakseni on tullut Äiti Teresa kuolevien hoitajana Kalkutan kadulla. Toinen yhtä ihaltava esimerkki on ranskalaisen nunnan rukous joutua maailman pahimpaan paikkaan valtion siirtäessä hänet eläkkeelle 75 -vuotiaana opettajan virasta. Hän löysi itsensä Kairon monimiljoonaiselta kaatopaikalta opettamassa lapsia lukemaan. Lukutaito on ainoa tapa raivata tiensä kaatopaikkaoloista pois.

Vihtaniemi on elävä esimerkki siitä, kuinka 1900 -luvulta suku selvisi ja elätti suuren perheen  tiettömän taipaleen takana melkein luontaistaloudessa siihen asti, kun vanhemmat hankkivat oman osakkeen kirkonkylästä palvelujen läheltä. 
Kunta uudisti omistuksiaan myymällä rantansa pestystä tai pesemättömästä rahasta sijoittajille kesämökkipläntteinä. Seitsemästä sammuneesta talvisavusta kasvoi mökkiläisten määrä yli sataan sijoittajaan. He eivät tulleet lisääntymään eikä tekemään työtä.
Heille alkoi Virkkusen kaavailema viihde- ja vapaa-aika, jota hän lähtee jatkamaan europarlamenttiin. Meille jää pikku-Pelko odottamaan sukupuolineutraalia avioliittolakia, että voi mennä vihille itsenäisyyspäivän vastaanotolla keksimänsä miehen kanssa. 

Komennus on vietävä loppuun, ensiksi tanssittaa yksinäisiä naisia ja sitten jäädä odottavalle kannalle ties kuinka pitkäksi aikaa, että voi perustaa perheen. 
Se on törkein julistus omien asioiden hoidosta, vaikka on lupautunut hoitamaan meidän yhteisiä asioita asettuessaan kansanedustajaehdokkaaksi. Lapset ja vanhukset ovat poissa silmistä, poissa sydämestä. Selvitkööt parhaaksi katsomallaan tavalla kuin sota-, huutolais- ja kunnalliskotiaikaan Pahkasalon saaressa.

Toinen lahtelaisedustus ei ole edellistä parempi. Hierojista huoria ja huorista salarakkaita. Edellisen puheenjohtajakisan lopputulos SAK:n rahoilla - he tarvitsevat nuoren ja naisen. Mikä lie tämän hetken SAK -väen mielipide? Monet vaalit vallan uusjakoon on edessä.

 Papukaijat oppivat matkimalla ja ovat Bird of happiness

VITAS - Птица счастья. Юбилей Н.Дроздова / Bird of Happiness

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti