tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kutsut minua nimeltä

 

Aamuhartaus 12.6. Tiistaiaamujen hartauksissa nostetaan esiin kristillisen kirjallisuuden helmiä. Päätoimittaja Olli Seppälä puhuu Anna-Maija Raittilan toimittamasta kirjasta "Kutsut minua nimeltä: uskonnollista runoutta 1900-luvun Euroopasta". Virsi 600: 1-3. Virsi alkaa sanoin "Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan". Sopraano Soile Isokoski, piano Marita Viitasalo.

http://areena.yle.fi/radio/1577575 

"Ärjyen särkyvät aallot" ja "Jos päivä täyttyy huolten hälinästä" on tämän päivän teema Anna-Maija Raittilan "Kutsut minua nimeltä: uskonnollista runoutta 1900-luvun Euroopasta" kirjallisuuden helmien joukossa laulettuna, puhuttuna ja kuultuna. Mikään ei ole kohdallaan. Häkämies tuntee valitusten viivästyttävän hankkeiden aloittamista. Turhat valitukset ja tarpeelliset tehtävät mittaavat voimiansa ja kestävyyttä sapelitanssissa. Se on draamaa, mutta voiko arkielämä olla ainaista draamaa. Radiopsykiatrini sanoo.
-Se tekee meidät hulluksi. Hulluutta on kahta lajia, sairautena ja luovuutena. Se on kaksijakoinen juttu yrittää luovuudella selvitä elämästä päättäjien sairauden kanssa. 

- Onko Unski kuollut? En jäänyt kyselemään Unskin kuolemasta bussipysäkille humalaisen osoittaessa syyttävällä sormella meitä kahta. Saattelin naista bussille vuosien jälkeen tavattuamme. En tiennyt hänen elämästään, missä piireissä oli pyörinyt ja menettänyt uskonsa. 
Olin jo kaukana ylitettyäni monta katua, kun hän kiirehti perääni. Sen jälkeen en ole pystynyt häntä auttamaan. 

Isä kertoi kissan hypänneen ylös ja hävinneen alta aikayksikön. Syy paljastui viiveellä. Naapurin Otto sieltä ilmestyi ja kissa sen vaistosi kuudennella aistillaan. Otto oli pistänyt kissan turkinhihaan ja tehnyt tehtävänsä yhdella veitsen vilautuksella. Näin minäkin kierrän kaukaa, kuka on minua satuttanut.
Katson uusintana Kampin kappelin siunaamisen. Illalla tapaan matkapastorin, joka kutsuu minua nimeltä: Liebe Maire, eikä puhuttelun sävy jätä minua kylmäksi. Päivä on pelastettu

Tänään en halua kuulla Pohjolan poliisin kertomuksia. Joku niitä esitteli luettavaksi, mutta minua ei kiinnosta murhilla mässäily. Jospa massamurhat jäisivät tapahtumatta. Kummitusjutuissa olisi riittävästi jännitystä lapsille. Satutunti pimennetyssä huoneessa lasten nukkumaanmenoajan jälkeen. Kertoja lakana korvissa on jo kummitus sinäänsä. Aurinko laskee Kuusamossa seuraavan kerran 30. kesäkuuta. Jotakin olen oppinut tänä keväänä.

Anki laulaa kuolleesta miehestä

- I Do, I Do, huudan hädissäni. Kristillinen Kirjakauppa ilmoittaa muuttomyynnistä tai ihan lopettamisesta. Mistä sitten käyn tulostuttamassa "SUURIA SANOJA pieniä askelia"? On viimeinen hetki pelastaa yöllisen puhuttelun vastaus julkaisuna. SWOT- analyysi tarvitsi nelikenttään kuvat: vahvuuteni - heikkouteni, mahdollisuudet - uhat. "SUURIA SANOJA pieniä askelia" on nelikentän loppuraportti perillä kiinalaisessa helvetissä. Se on kertomus elämästäni enkä sovittele dna:n myymää 8-metristä johtoa kaulaan. Internetyhteys sen tarvitsi, osta pitkä pätkän sijaan. Muovinen nippeli on kummassakin yhtä lyhytikäinen. Seuraava johto on pätkä.

Hector - Jos sä tahdot niin - YouTube

www.youtube.com/watch?v=x5c1df-esx89. helmikuu 2010 - 4 minuuttia - Lataaja: Tarze93
Alkuperäinen versio Jos sä tahdot niin kappaleesta. Löytyy ainakin hectorin " lauluja rakastamisen ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti