torstai 22. maaliskuuta 2012

Acapella pltkkn

Acapella on soitinsäestyksetön laulumusiikki. PS:n vieraat antavat siitä näytteen. Menisin ja menenkin päivän politiikkaan. Turpajumppaa turpakäräjillä. Jätetään oleelliset asiat kertomatta eduskunnalle. Pahoitellaan ja saadaan anteeksi, kun näin pääsi käymään salailussa lahjusrahoista ja irtisanomisista. Siinä meille sisältöä päivään. Acapellana jätän vokaalit huomiotta; puhutaan asian vierestä, enkä ymmärrä, mistä eduskunnan kyselytunnilla puhutaan. Se on sisällyksetöntä pltkk.

Tyhjät tynnyrit eniten kolisevat tai puheet pelloista korvataan puheilla pellon aidoista. Ei suostuta näkemään metsää puilta.

Kevätaurinko paljastaa kaiken pimeänä aikana kerääntyneen saastan. Tarvitsen tehokkaan puhdistusaineen jynssäykseen. Lauluyhtye Rajaton antaa puhtia puhdistukseen. Mainoksen uhrina kokeilin uutta tuotetta. Mekanismi petti, ettei suihku osunut kohdalleen. Kaikki hyllylaudat on käännetty alaspäin, vuotihan pullo vielä käytön jälkeen jättäen lähtemättömän pullonjäljen alustalle. Itse tuoppini jäljen mä tunnen.

Pltkk on htn, vrtn t mtn. Acapella saa sen kuulostamaan musiikilta. Radiopsykiatrini kysyy ja vastaa: Mikä meidät tekee hulluksi. Prisma tutkii unohtamisen taitoa. On otettava järeämmät aseet käyttöön, kun sana ei kuulu. Aamuhartausseurakunta kuuli tänä aamuna tilannekatsauksen, kuinka eduskunta olettaa meidän elävän. Antavat ohjeen.
- Älä tee niin kuin minä teen, tee niin kuin minä opetan. Jippu laulaa särkyneestä saviruukusta. Pttjll n dmnt, mstsrs, kuulostaa hyvältä kärpäsensurinalta. Tänään rikas, huomenna köyhä. 

Brothers in Arm

Katson videon esitystä. Paljon soittimia ympärillä rekvisiittana entisestä. Jäähyväiset aseille ja soittimille: You're The Voice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti